Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vicki

chrustik2, ja som bola v Posonium clinic Mudr. Fabry, velmi som bola spokojna som tyzden po operacii. Vrelo odporucam,papa, vela stastia

nika00

zuzika6 ahoj..si bola dnes na kontrole???ako si dopadla???..si tam bola o 14hodke ak sa dobre pamatam...si s jeho pracickou spokojna????hm???

fifka

jasne,montrela,
ze ani na bal by som si ju na seba nehodila, takze neuvazujem, za koho/co by som sa preobliekla:D Mne ju doktor prikazal nosit 6 tyzdnov v kuse a potom dalsie 2 mesiace povinne pocas spania. Ale este aj teraz mi to pripada, ako by som ju bola nosila tri mesiace nonstop, tak mi liezla krkom:)

montrela

Fifka a za co by sla prezlecena??? ;DDD
A ty si ju naozaj nosila 3 mesiace??Tolko ti doporucil doktor?Alebo z vlastneho presvedcenia?Ja ju mam nosit 6 tyzdnov tak za to sa pytam.

fifka

ja som tu podprdu po troch mesiacoch celodenneho nosenia s radostou vyprala a odlozila do skatule. A odvtedy som ju neobliekla. len som si ju po par mesiacoch skusila, aby som preverila, nakolko sa mi prsia zmensili:) Pouzivat na sportovanie taku nemoznu podprdu nikdy nebudem,ta by sa hodila akurat tak na maskarny bal:)

montrela

;DDD sa smejem ;) mna netlaci, vlastne je celkom prijemna, ale ma daleko od sexy bielizne pre navodenie erotickej atmosfery ;)))))))