ahojte kocky:))
nechcela som rozputat az taku debatu o zmene tvaru povodnych prs. samozrejme uz urcita zmena tam moze nastat, ale do akej miery to musi posudit lekar. ..ukazal mi na spodnej strane implantatov akoby "kruzok" a ked mi prikladal na ukazku implantaty, povedal mi , ze vlastne priblizne v tych miestach ako je ten kruzok by mala byt bradavka. vsetko ostatne zavisi od tvojich tvarov a rozmerov. mne keby mal zmensit aj medzeru , musel by mi dat vacsie implantaty co uz nepasovale k mojim rozmerom hrudnika a navyse som mu hovorila, ze nechcem velke prsia, ale plnsi dekolt. v mojom priade musel prihliadat aj na asymetriu ani nie tak prs ale hrudnika. ked ale ma niektora zo zien bradavky do boku a chce ich mat rovno len implantat jej nepomoze tam uz musi byt aj korekcia. ja som sa pytala aj na tu medzeru a ukazal mi presne kam by mi musel dat implantaty a kam by musel posunut bradavky aby to vyzeralo inak. neviem sa tak odborne vyjadrit:) ... navyse ja som spokojna, ked to odpuchne bude to este viac prirodzenejsie...inak ked som si pozerala aj fotky kociek a mali prsia dalej od seba pokial nemaju naozaj vacsie implantaty, alebo aj korekcie nemaju ich ani po operacii blizko pri sebe... ale je to jedno, hlavne ze nemame problemy a sme spokojne:)