Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inka69

ahoj montrela,

nemam sa preco do vas obuvat, je to len o slovickach:) vela z vas mi pomohlo pred zakrokom a vela aj po nom:))) nechodim sem ani poucovat ani mudrovat, resp. nehcem aby to tak urcite vyznelo:)) samozrejme ze na kazdej z nas ktora to mame za sebou je vidno zmena. jednej sa paci viac , druhej menej a zase budme k sebe uprimne, nie kazdej sa paci vysledok tej druhej...chodim sem rada, lebo sa dozviem kopec noveho a mnohe z vas su fajn kocky aj ked sa pozname len cez tuto komunikaciu, ale kludne sa do mna obujte kto chcete:)))))))))) vsetkym pekny vecer:)

inka69

ahojte kocky:))
nechcela som rozputat az taku debatu o zmene tvaru povodnych prs. samozrejme uz urcita zmena tam moze nastat, ale do akej miery to musi posudit lekar. ..ukazal mi na spodnej strane implantatov akoby "kruzok" a ked mi prikladal na ukazku implantaty, povedal mi , ze vlastne priblizne v tych miestach ako je ten kruzok by mala byt bradavka. vsetko ostatne zavisi od tvojich tvarov a rozmerov. mne keby mal zmensit aj medzeru , musel by mi dat vacsie implantaty co uz nepasovale k mojim rozmerom hrudnika a navyse som mu hovorila, ze nechcem velke prsia, ale plnsi dekolt. v mojom priade musel prihliadat aj na asymetriu ani nie tak prs ale hrudnika. ked ale ma niektora zo zien bradavky do boku a chce ich mat rovno len implantat jej nepomoze tam uz musi byt aj korekcia. ja som sa pytala aj na tu medzeru a ukazal mi presne kam by mi musel dat implantaty a kam by musel posunut bradavky aby to vyzeralo inak. neviem sa tak odborne vyjadrit:) ... navyse ja som spokojna, ked to odpuchne bude to este viac prirodzenejsie...inak ked som si pozerala aj fotky kociek a mali prsia dalej od seba pokial nemaju naozaj vacsie implantaty, alebo aj korekcie nemaju ich ani po operacii blizko pri sebe... ale je to jedno, hlavne ze nemame problemy a sme spokojne:)

montrela

Uz sa tesim, ked sa pripoji Inka69, ako sa do nas "obuje"(myslim to v dobrom) ;DD
Lebo je tu sanca, ze ani jej prispevok som nepochopila spravne, hihi.

nika00

inka69..no mne vravel ze mam klenuty hrudnik.do spica takze prsia budu asi viac od seba.ze pojdu viac do stran.no budem mat aj modelaciu tak sa ho opytam ci sa nedaju natlacit k sebe.pravdu povediac neocakavam ze moje prsia budu este po kojeni schopne na vystavu.nechcem to na titulku..uz tak som rada ze nebude tolko jaziev..a nech je to pekne vo vystrihu..

karla

Tak uz mame v tom jasno. Ved vlastne kazda z nas, sme dokazom toho, ze tvar sa kazdej zmeni.. Takze tiez nechapem, ak niekto povie, ze sa nezmeni..

montrela

Nie ty. Ale Inka69, vsak na jej prispevok som reagovala a ty potom na moj ;)
A jasne, ze mozeme, vsak ked to uz mame za sebou, je to ako atestacia ;))))))))))