Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inka69

LIVAA, no Montrela nam zdrhla na kavu...:) ale je fakt ze sme to trosku ozivili.... ani jedna z nas nechce zle tej druhej. je to presne o tom ako si napisala:))

nika00

ja ties suhlasim,keby nie vas boh vie ako by som dopadla.kazda mame rozne skusenosti.ktore mozu niekomu velmi pomoct pri rozhodovani..(napr:mne)keby nebolo vas tak mam prsia na stvrtky...dakujem!!!!

ermii

baby,
je normálne že jedno prso mám menšie, makšie, citlivejšie a druhé ZATIAL DUFAM je väčšie, tvrdšie a necitlivejšie....? myslíte že odpuchne...alebo čím to može byť? baby ako sa spoznaju tie vzduchové bubliny keby sa mi spravili???

Livaa

inka69 som si myslela,ved sme dospele zenske :-)
sme tu preto aby sme si navzajom pomohli,vymienali nazory a info:-)))

montrela

Na mna este posobi anesteza ;DDD baby idem na kavu s frajerom. Drzte sa.
PS:aspon to tu ozilo, posledne dni tu zomrel pes ;)

inka69

ahoj LIVAA,
keby som sa urazala uz viac nezareagujem, montrela ma pekne prsia, ale tym, ze mne sa pacia viac mensie, v jej pripade sa mi paci viac ked mala povodne. zase to je ale len moj nazor hoci zakrok ma vydareny. ...a necitim z nej , ze by to myslela v zlom, beriem to ze si povedala svoj nazor a z casti mala pravdu, podla toho ako som sa vyjadrila by som to aj ja ako nezavisly citatel pochopila tak... :)))ani z jednej z vas necitim zakernost, alebo nieco podobne, takze neboj urazacky, bitky a podobne nehrozi:)))))))))))

nika00

baby zabudli ste....svetovy mier!xi..no neviem ako by to dopadlo keby sme mali chytit skalpel do ruky.ja osobne zdrham,len by sa zaprasilo..

Livaa

BABY
co to tu vystrajate,nebudte ako male dievcata:DDD
inka69 myslim ze nik sa do teba neobuva aspon nie umyselne,montrela je happy z ceciek a myslim ze to nemyslela zle,ze montrela???

montrela

Inka69 ja som len zartovala s tym obuvanim sa ;DD a je jasne, ze mudrujeme a mudrovat budeme ;) Vies preco? Lebo sme zeny a sme najmudrejsie:) a mozno aj mudrejsie ako samotni lekari hahahaha. No ale uz som asi velmi "vtipna" :-)
:)staci.
Plne s tebou inak suhlasim.

montrela

No vidis, aspon vidno, ze si nevymyslam ;)...tak sa to asi da...ale asi zalezi na chirurgovi aky ma pohlad na vec. Inak, aj teba sa pytal, ked si uz bola nadrogovana liekmi a od operacky ta delilo len : ,, Berte ju?" ;DD