Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

nika,tak to maš teda pravdu.to ich stonanie pri 37,5 sa neda počuvať :-)
chory muž v dome-hotova katastrofa...

nika00

ja mam choreho manzela..no otras...horsie ako ked je mala chora..xi..sak ten by asi ani taku operaciu prs neprezil..xi..

Livaa

zuzika6
ja sem tam skocim aj na zzz a tam som to uvadzala.....mam 30 a 6r dcerku s ktorou mementalne bojujeme s anginou a to hnisavou:(
ermii a kolko si po? mne sa tiez jedno prso hojilo dlhsie,bolo citlive a viac bolestive ale preslo to po 3 mesiacoch
mala si na mysli kapsulu? to by sa ti uplne zmenilo prso...
nika00 aj mne to velmi pomohlo tie fora a som tu uz pomaly rok a je dobre ked niekomu v tom pomozem,ja som to velmi ocenila

nika00

No tak fajn..Ja mam 8r dcerku,a mam 26.som v domacnosti.a ked nepisem tak sa ucim nasobilku s dcerkou...alebo sijem...som krajcirka

zuzika6

Ermi,myslim,že je to normalny pooperačny stav.u mňa je to tiež tak...
Kočky a čo inak robite ak nepišete do fora?
Ja len tak zo zvadavosti...napr. na zzz.sk baby pisali ake su stare a či maju deti.celkom by ma to aj zaujimalo.
Takže začnem:som na MD,syn 5r,dcera 19m a ked sa prave nestaram o deti,tak sa staram o tvaričky-som kozmetička a mam 26r.

nika00

inka69..no ja som sa toho chytila ako topiaci slamky...mala som v hlave cervika...uz nemam....uz mam klud na dusi...

inka69

ahoj NIKA00,
vidis a pri tebe som sa najviac bala, ze si dovolujem vela a navazam sa ..,je super, ze ti nase nazory pomohli a vsetky dufame, ze vysledok bude super!!