Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

slniecko009 to zaĺezi od toho ake mas teraz prsia a ake by si chcela mat potom,anatonicke su prirodzene ale ten isty efetk sa da dosiahnut aj s gulatymi ak mas teraz nejake prsia

zuzi

ahoj karla,

citam ze sa rozhodujes medzi 280 a 300ml. k akemu zaveru si nakoniec dosla? lebo ja mam tu istu dilemu, ze sa neviem rozhodnut.. pod prsiami mam tiez 70 a som dost vysoka...

inka69

LIVAA, trafila som sa na zlu klavesu malo tam byt na konci :(( pohladkaj za mna malinku. VELMI jej prajem nech je cim skor ok!!

inka69

ahoj LIVAA,
zle sa to cita, nie to este prezivat:((( chudatko malinke. skoda ze je taka malinka, ja som trpela na obrovske afty ako dieta, vedeli sa mi urobit aj dve tri naraz a zliali sa mi do jednej. dodnes si tu bolest pamata. viem ze som si vyplachovala pusu florsalmilom. je to vytazok zo salvie. dodnes ak sa mi afta nahodou urobi, dam si ho na vatovu tycinku a prilozim na nu. stipe do ako des, ale po dvoch dnoch mam pokoj. myslim, ze sa da pouzit aj na vypachovanie ust zriedena, len neviem ci by to malinka zvladala. hlavne daj pozor nech si nedava rucicky ani omylom do pusinky.co jj nasadila lekarka dalej?? je mi vas velmi luto!:))

Livaa

inka69
moja si zlata,dik :-) no cele dopoludnie som lietala po doktoroch,od anginy dostala infekciu(virus,herpes,afty)v celej dutine aj na mandliach a na to zial antb. nezxaberaju :( ma potesili,tak musime kloktat a vydrzat:( ona ny aj jedla ale vsetko ju boli,tak s nou trpim ze az,nejest uz 5 den,len tak zobkat....nakupila som jej vselico mozne v lekarni tak uvidim,uz som v praci,tuá je saleny dom,tak zatial pa

karla

Ahoj Salome,
ja idem tiez k Cervenovi o 2 tyzdne na zakrok. Mala som moznost vidiet jeho pracu na 4 mojich kamaratkach. Myslim, ze je naozaj dobry. Vies, niekto tvrdi, ze nebol spokojny. Je to fakt individualne... A co sa tyka konzultacky, aj ja som mala trosku divny pocit, bola dost rychla. Az potom doma som si uvedomila, ze nemam vsetky info, ktore som potrebovala.. Ale tu na diskusii su velmi ochotne dievcata, ktore radi poradia a podelia sa o skusenosti. Takze aj touto cestou vsetkym VELKA VDAKA! Mimochodom, kocky, vsimli ste si, ze sme vitazmi v pocte prispevkov v kategorii Krasa, Kozmetika? Mali by nas ocenit za vytrvalost.. :)