Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzi

karla
nie asi som to zle napisala...
pod prsiami 70, obvod 79-80.. to su jednotky ako vysite... trojky to urcite nie su :) skoda :(
poslem a mozte zhodnotit :)

ermii

cauta baby, som 15 dni po...
vsetko ok vcera som bola na stehoch..po akej dobe ste zacali brat prsia za "svoje"? proste že už vám ani neprišlo že su umele, že ste už nemali ten tlak na prsiach pri každom vstávaní ráno.. a tak? dakujem vám

karla

Slabe jednotky?! To by si musela mat 70A. C, su predsa trojky, nie? Ja som tiez velmi stihla, no tak ak mas teraz slabe trojky, tak 300 by malo byt akurat. Tazko povedat, ked neviem ako vyzeraju Tvoje prsia, ci su plne, alebo velke plochou, aky tvar, atd..

zuzi

karla
no vaha.. som stihla... vysoka zirafa...
podprda 70C,tak mi poveddal dr obvod cez prsia necelych 80, tkaze to su co slabe jednotky? :)

karla

Si o 10cm vyssia nez ja. Ak aj viac vazis a mas nejake svoje prsia, bude 300 OK. Tych 20ml fakt nerozhoduje. Ak posles Livee foto pred, da Ti pristup na web a potom si mozes pozriet nase foto..

karla

Zuzi,
ak Ti mozem poradit, tak vela este zavisi od Tvojej vahy, resp. celkovej stavby tela a samozrejme od povodnych prs? Aku mas teraz velkost? Ja mam slabe dvojky, 75B nosim podprdy.

zuzi

karla...

aj ja chcem prirodzene.. tak preto neviem, ci si mam nechat tych 280, alebo 300...aj ked doktor povedal ze keby som si to rozmyslela ze tych 300 moze byt.. ze to mam len na objednavke zmenit s jeho suhlasom...
vysoka? velmi.. 183...dost ze?

karla

Zuzi,
ja mam miery skoro rovnake s Tebou, ale ja som zase rovno od dveri doktorovi povedala, ze mi ide o velke kozy! :) Takze sme dosli na 300ml, vysoky, okruhle. Uz som hovorila, ze mam 52kg, takze viac si nemozem dovolit, ak chcem, aby vyzerali co najprirodzenejsie... Pises, ze si dost vysoka, to je kolko?