Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

inka69
uz je dneska 5 den co nechce jest a to si myslim ze je uz vela,vcera som jej pozerala do hrdla a ma tam hnisave capy,a afty v ustach:( som z toho na nervy,dneska idem k doktorke na kontrolu,lebo som bola s malou na pohotovosti este minuly stvrtok.....dost ma to berie,lebo ona je taky papos,rada je a teraz uz 5 den nic???????

zuzika6

Montrela,prečo by sme ta nemali bret važne? :-)
ako vraviš,je to o silikonoch....
Inka,citim sa super,už mi ani nepride,že mam niečo za sebou :-).

montrela

No baby ;) ja asi odpadnem, musela som zalistovat 4!stranky do zadu, kym som nasla, kde som skoncila ;)
Zuzika, aj ja som 25 dni po, hihi.
Inak ja Vam tu ani nepisem...lebo sa so mnou uz ani nebudete bavit, vyfucalo mi ktora z Vas ma syna ako som ja. Ja mam 20 rokov...ziadne dieta...ani rozvedena nie som,len mam na krku frajera uz 4 roky aj to stastne.
A keby Vas napadlo, ze mam bohateho otecka, alebo priatela, co mi dali peniaze na cicky tak Vas vyvediem z omylu, ze otca nemam a priatel zas nema.
Podnikam od svojich 18 rokov.
A teraz ma uz ani nebudete brat vazne, lebo nie som vasa "kategoria"co? Ale nezabudnite, ze je to o silikonoch ;)))))

inka69

NIKA00,nemas sa preco hambit, ja so bola daleko horsie na tom ako ty a neriesila som to. proste som sa v tejto casti tela nasim nevydarila a je najvyssi cas to zmenit. ak sa ti podari aj ina fotka LIVAA ti ju bez problemov vymeni je zlata:))