Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

nika tak to poznam,ja som mala tiež riadne medule ked som kojila,a potom nič!
a inka ja som bola po prebudeni mierne zmatena,nevedala som či už som po al. nie,ale ked som si to uvedomila,bol to super pocit!

inka69

NIKA00,
mas pravdu, fotky vedia velmi skreslovat vidim to sama ked sa fotim, staci jemne pootoceny fotak,alefo tf. a vyzeraju uplne inak. mojej dcere sa pacia viac na zivo. povedla mi, ze na fotke su divne:))

nika00

Livaa no oni ani nesu moc velke..to sa len zda..su fotene mob.z blizka...no pred porodom boli fajn..mala som kopu mlieka,,ale len mesiac..potom sa vyparilo a uz to neboli cecky ale cucky

Livaa

zuzika6 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
a ja ze manzel :DDD
aj Vy ste chory aj my bojujeme ale pomalicky veeelmi,ok bru nocku,pa

inka69

ja som bola vydata 13 rokov, ale luda sa do 30ky velmi formuju a ked sa kazdy posunie inym smerom, je zbytocne drzat do na silu. neovorim byva mi aj smutno, ale je mi dobre:) som v podstate stastna, spokojna a zacinam si plnit sny, lebo pri 3 detoch ( myslim dve deti a muz) sa sny plnia tazko):)))
NIKA00 je to uzasny pocit ked sa zobudis a zistis, ze prsia su zrazu tam!!!pamatam si to presne, ticho na sale, dokvapkavala mi kapacka pootvorila som oci a nevedela som kde su vsetci. pozrela som na hrudnik a boli tam!:))nechapala som ako som zaspala :))a nechcela som verit, ze je po vsetkom:)) citila som sa stastna ,viem , ze sa mi chcelo smiat a hovorila som si ty kokso oni su tam, v tom vosiel lekar!!