Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

Solame,je to len na tebe...
je tu vela bab,čo boli u Cervena a su spokojne,ja som bola u Tršku a tiež som spokojna...

SALOME19

Ahojte.Iba pred chvilou som sa zaregistrovala, avsak Vase prispevky si citam casto.Tiez by som chcela mat krasne prsia, som objednana do Novamedu k Cervenovi na maj.Niekedy mam pochybnosti,ci nemam ist k Trskovi.Cerven bol zvlastny.Tvrdia sice, ze je odbornik.Tak co by sme mi poradili? :) Dakujem.

inka69

ahoj Zuzika6,
aj mne je fajn, v stredu idem na kontrolu po 3 tyzdnoch, uvidim co povie lekar.uz mam chut pretocit byt hore nohami, deti sice upratuju, ale nie je to ono:))zacina ma boliet hrdlo, dufam, ze nebudem chora:((

inka69

ahoj Montrela,
preco by sme sa s tebou nemali bavit:)) nie j to tu ohranicene ani vekovo ani profesne. moj nazor je , ze keby si robila cokolvek je to tvoja osobna vec. ja poznam kocjy co robia spolocnicky, zarobia si velmi slusne prachy o tom sa nemusime bavit, ale pokial to neublizuje mojej rodine alebo ludom ktorych mam rada je mi to styri. .. navyse ti aspon nehrozi, ze ti raz bude nejaky chlap vykrikovat, ze ti zaplatil prsia:))takze podla mna zostavas v klube:)

inka69

ahoj LIVAA,
je mi velmi luto, ze malinka je na tom tak zle, ked som mala syna malinkeho tiez mal raz takuto skaredu anginu, plakal aj ked len pil bolela ho cela pusinka. mandle mal take, ze mu po chorobe zostali na nich kratery:((my sa tu vieme aspon troska podporit, ale v pripade deti je to uplne o inom. urcite daj vediet ako si dopadla u lekara. VELMI DRZIM PASTE. bostek malinkej:)

miksa

Livaa, ahoj dostala som na Teba info od Naomie, ze by si mi vedela ukazat ako by som mohla vyzerat po operacii, mam ist 26.3. a nejake 350ml, stredny profil pod sval...mozem Ti poslat fotocky mojich cicusiek tzeraz pred operaciou...

Livaa

zuzika6
no neviem,ale uz by jej malo byt lepsie nie? tiez berie antb.,tak neviem,uvidim co mi dnes povie dr.....a to uz je 3tyzd. doma,pred tym bola nachladena(sopliky,a kaslala) a uz bolo dobre a akurat minuly tyzden horucky a ideees.....

zuzika6

Livaa nezavidim ti.
syn ma atb. od štvrtku a malej som musela dať rano,lebu ju v noci chytil taky chrapliak,že hrôza...

Livaa

no ja som po prebudeni z narkozy bola mimo,malatna,ospala a ked som sa chcela na posteli pohnut strasna bolest a navyse mi bolo zle z narkozy a dokonca som ten prvy den lutovala,ze som do toho sla.....ale to bolo len chvilkove lebo som bola ubolena a to iste aj vedla mna baba,to je normalna reakcia......ale teraz som rada ze mam po:-)