Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzi

myslis pegy? ja neviem... cim sa blizi termin-marec.. tak tym som viac nerozhodna... ja ich chcem prirodzene.. myslis ze to velky rozdiel neurobi?

inka69

Ahoj LIVAA,
vyzera to tak, ze malinka uz berie naozaj vsetko co jej musi pomoct. ked berie tie fialove pastilky je fajn, urcite je zaberu, rozdiel je, ze v tekutej forme, co je vlastne ten florsalmil to aplikujes priamo a tym to podla mn azabera skor. podla ma este taky jeden dva dni a vydychnet si obidve. uz nech mate za tym!!!! pozdrav malinku a povedz jej , ze ju pozdravuje dievcatko, ktore bolo tiez tak chore ako ona a ze jej odkazuje,ze ked teraz vydrzi co je budes robit a spapa vsetky lieciky ze bude za chvili zdrava:) pa:))

inka69

ahoj ARIELL,
dreny nie su jazvy, su to tenke hadicky ktorymi odteka nadbytocna krv a vsetko co ti predlzuje hojenie. aspon ja som nosila dva dni flasky, na ktorych bol umely uzaver, akoby harmonika, ktora musela byt stiahnuta. vtedy bol vo flaske podlak. ak by sa ta harmonika povolila, mala som kontaktovat lekara. dva dni po operacii ti tie hadicky vytiahnu a miesto prelepia. dost sa ti ulavi. neviem ci aj ostatne kocky to mali takto, ale predpokladam, ze velky rozdiel v tom nie je...

Livaa

inka69
kupila som jej tu fialovu vodicku a potierala dasna,to som este nevedela ze ma aj hrdlo,a hrdlo by som jej nepotrela(velmi ju napina),takze mam salviove pastilky,B-komplex,probiotika a kloktame(tantum verde) a pokracujeme v antibiotikach. No dneska uz jedla lepsie k veceru,aj plievku vychlipala,tak som kludnejsia. pred chvilkou som prisla,bola som cvicit,tak sa idem dat dokopy(konecne som sa odhodlala :DD) tak zatial pa a dik za podporu :-)

ariell

Mikela,
nevies nahodou aj mail na dr.Jonasa?Ako spolahlive su jeho vypocty? Aspon na 80percent?Poznas niekoho komu to vyslo? Ked to zlyha a budem mat stvrteho chlapca, neviem neviem ako dopadne ten doktor.

SALOME19

Dakujem, dakujem. No, uvidim, co vymyslim. Urcite Vas budem informovat. Ja uz odchadzam z kancelarie ale vsetkym Vam zelam krasny vecer :)

Pegy

Zuzika 6 tak prispejem do ankety.rozvadena nie som uz tahame na 10vyrocie!!mam dceru 9 a syna 2,5roka,momentalne som zivnostnik na md predlzujem vlasy a hocico ine ale inak maM stalu pracu v BA

ariell

Ahoj Inka 69,
prosim ta, co je to vyberanie tych drenov? Na tej fotke co si mi poslala to bolo. To nie su stehy?
Dikes