Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzi

karla,

no ja mam pod prsiami 70.. a cez necelych 80, takze ziadna slava... hovorila som mu ze chcem nie moc velke, take primerane.. aby to vyzeralo co najprirodzenejsie.. a on mi dal 280 nizsky profil...

Pegy

Karla je to po 5.5 mesiaca.Ten opuch zmizne skor ako klesne impl,ten klesne tak do 4 mesiacov ale je to asi individualne

karla

Pegy,
po akom case mas fotene tie posledne zabery? Zaujima ma, kolko trva, kym zmizne ten opuch? Ale asi je to individualne, ze?

karla

Zuzi,
dievcata maju pravdu. Uprimne - ja som to merala vodou v sacku a ten rozdiel sa neda poznat. Musela by si mat min. o 60 - 100 ml viac, aby si videla zmenu. Zalezi od toho, co Ti povedal do, ake mas teraz prsia a tak..

zuzik6

hej? ja neviem.. ale skor sa priklanam k tym 300... tento tyzden chcem poslat objednavku, tak preto tolko stresu...neviem sa rozhodnut...
a ty si kde bola na operacii? ja sa chystam do BB...

zuzika6

Zuzi,myslim,že Pegy ma pravdu.
Tych 20ml tam nehra skoro žiadnu rolu!
Ja mam 325ml,povedala som si,že to nikdy nepoviem,ale mohli byť aj vačšie :-)