Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucianka

Mozete mi niekto pomoct ako mam poslat foto pred?????? Prosim....Bo sa tu nevyznam. mozem ho poslat aj z riadneho mailu na tu adresu, co sa mi ukaze?

zuzi

no mne povedal ze po operacii by som mala mat obvod cca 89, co nie je zleee.. lebo ja necchem moc velke... preto neviem ci 280 alebo 300 :(

zuzi

hehe som rada ze sme sa pochopili... ty uz mas objednane,kedy ides? ja idem v 19. marca.. dokedy to treba objednat, nieze nebudu mat:)

janka

Ahojte. Chela by som poslať moje foto do galérie. Pošlem to karle a ona to tam nahodí? Tým, že ich pošlem, tak získam prístup do galérie aj ja, však?
Som päť rokov po. Veľkosť mojich impl. je 400ml, vysoký profil a uložené sú pod svalom.

karla

Aha, uz chapem. Hned som si myslela, ze to myslis velkost "po". Ja mam tiez objednanu 70C. Maju to byt vraj nejake 3-4. Fakt to zavisi ake mas teraz svoje. Posli foto Livee a uvidime. :)

zuzi

prepac, ale ja sa v tychto velkostiach moc nevyznam... :(
ale na objednavke mam napisane 70C tej podprdy co budem nosit...to potom budu take trojecky?