Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karla

Zuzi, Zuzi, uz som ako gramofon... Je to na Tebe, sama si to odmeraj vodou a zbadas alebo nezbadas rozdiel. Musis sa rozhodnut fakt iba sama. Spolu s doktorom vlastne ste mali prist na konecne rozhodnutie. Aj ked je pravda, ze niektore z nas potom nie su spokojne s vysledkom, ale co uz...

zuzi

no ved ja sa bojim aby mi neboli viediet tiez obrysy.. keby som si dala 300, preto rozmyslam.. ale ked hovoris ze je to nebadatelne, tak by to mohlo byt v pohode..nie?

zuzika6

Ermi
ja som po 27 dni a už mi ani nepride,že som dola na zakroku.Všetko ako predtym...
Zuzi
mňa operovali v PD dr. Trška
Lucianka
Livaa ti pošle mail a tam budeš mať adresu s pristupom...

Lucianka

Dakujem, tak som jej to uz poslala, a ked mi to tam prida, ako sa pozriem na ine foto, napr, tie co uz maju aj pred aj po?

karla

Ty si zase opak mna. Ja som chcela co najvacsie. Opakujem, ze 20 ml je nebadatelne, ale ak nechces velke, tak uz len pre ten pocit si daj 280. Ja stale dufam, ze nebudem lutovat, aj ked je pravda, ze viac ako 325 som uz nemohla. Ale aj tak myslim, ze mohla, ale to uz by som riskovala, ze by mi bolo vidno obrysy... a to zase nechcem.