Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nika00

zuzika6 no mam nanho cislo aj e mail odvtedy co mi sam poslal mail.Ozaj aku mas znacku implantatov..mne spominal ze ake mi da,len to ti bol cudny nazov.ani mentor,ani eurosilicon.co tu baby spominaju.

zuzika6

nika00,my sme sa dohodli hned na klinike.
na mail mi pisal ked chcel potvrdiť značku inplantatov pred objednanim.
ale ak ti nechal čislo,kludne sa pripomeň!

Lucianka

ma tu z vas nejaka babenka skusenosti s operaciou v lokalke? Bo mne na konzultacii, nedoporucili inu cestu....co by mi ani tak nevadilo, ale chcem vediet aky je to pocit.........

nika00

zuzika6 ahoj.chcem sa opytat,ako sa s tebou dohodol doktor??pri mne si zapisal adresu,tel,mail ze si to prerata a ozve sa a ponukne termin..zatial sa neozval..tebe dal hned termin,ci tiez takto.

zuzika6

Ermi,asi po dvoch tyždňoch...
Mne rychlo prešli bolesti,až som bala aby som niečo neprehnala,vieš,ked ťa nič neboli tak už špekuluješ :-)
A na bruchu nespavam,spavam na boku,ale ked sa otačam k malej,tak sa mi da vydržať chvilu aj na tom bruchu...