Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lucianka

Pegy, ona mi sice napisala, ale ked som sa pytala, uz sa neozvala....ti ho mozem preposlat, aspon uvidis, ze v nom dokopy nic nie je....

Lucianka

Livaa ja som ti poslala mail riadne z yahoo, tak neviem preco ti nedosiel, na tu adresu, co mas ked ti kliknem na tvoj nick....z mojej adresy-llucka66@yahoo.com

janka

Livaa
Som rada, že ti došiel mail a takisto, že sa ti moje prsia páčia. Na fotkách vyzerajú trošku väčšie ako sú v skutočnosti. Na op. som bola v Košiciach, u dr. Juráška.

Pegy

Zuzi kludne si daj tych 300ml aby si potom nelutovala ze si si dala mensie samozrejme zalezi na tom ake chces prsia,ale myslim ze budu ok ,ved uvidis nase babulky co maju taku velkost a rozhodnes sa.

mariamaria

Karla a este nepamatam ktora idete k Dr.Cervenovi!!!!!!!!!!!!!pridam sa k vam cca v maji!!!uz sa taaak tesiiim!!!!konzultaciu mam v aprili!!!!a uz som cela roztrasnena teraz ,ked si na to spomeniem!!!!Karla ake si ides dat???co ti odporucil???ides na to rezom v podpazusi ze???a tvoje kamaratky maju tie jazvy v podpazusi uz pekne ???cca kolko casu trva kym sa zahoja???my mame ist potom na svadbu kamosom niekedy zaciatkom juna ,ked podstupim OP v maji som zvedava ako to zvladnem...a odkial si???z BB???ci len ides do BB???dakujem

Pegy

Lucianka no konecne si tu! A tej babe si nepisala na mail co som ti poslala ohladom tej lokalky?Tu nebola asi ziadna baba v lokalke,no ale mozno sa ti nejaka ozve.