Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

margaret

vdaka za odpoved, napiste mi prosim este v akch cenovych relaciach sa zakrok pohybuje, LIVAA a z tych odporucenych by si koho volila?

mona4

Ahoj Janka, prsia mas nadherne, prosim ta kde robi Mudr. Jurasek? Ja som bola na Mojmirovej som pred zakrokom, neviem sa rozhodnut pre velkost, skoda ze neviem, ake si mala pred. Ja mam svoje fotky na rajce, a ak sa na nich pozries, zistis, ze u mna je to dost problem ak chcem aby vyzerali prirodzene. Bola si s lekarom spokojna?

mona4

Ahoj Livaa, mam za sebou perne dva dni, nestihala som, to USG prsnikov si predstav ze som stihla uz v pondelok, ukecala som lekarku na Rastislavke, ale dosli mi vysledky z preventivky z gynekologie a mam v tele zapal /teraz nebudem specifikovat/ tak som dostala antibiotika. cize zajtra mozem volat lekara, aby mi dal iny termin, lebo asi nie je velmi rozumne brat antibiotika a ist pod narkozu. Inak citala som tu ze mas problem s malou, mne osobne na afty velmi pomohol audiron, dostanes ho v centre Energy na Stefanikovej, preslo ma to do 24 hod. ale asi uz vam ho netreba. Inak pre typ ci anatomy alebo okruhle som sa este nerozhodla, ale ja tam nemam nic, tak asi tie anatomy budu vyzerat prirodzenejsie. Ja som pozadovala uplne prirodzeny efekt, tak asi preto mi ich navrhol. som zvedava, aky mi da zajtra druhy termin.pa

Livaa

Pegy
nechcem nikomu krivdit,ale ked sa doma odfotis tak tam nieje na fotke popis istej stranky,nie?? a ked uz aj nema fotku,tak to poviem na rovinu,a skusim ci mi nejaka baba posle svoje fotky,myslim ze by poslali,ja s tym problem nemam a viem ze ani Ty.....

Livaa

margaret
dik,uz sa to zlepsuje,uz aj nieco zje,tak uz nestresujem :-)
no v Ba mas velky vyber ku komu ist ako dr.Jezovitova,Guba,Fabry,Minarovjech...atd....mysl im ze je najlepsie si vytypovat 2,3 doktorov,zajst na konzultaciu a sama sa rozhodnes ku komu ist,komu doverujes,kto na teba viac zaposobil a pod. :-)

Pegy

Liva mam ho aj ja som ti poslala ale neviem ci ti prisiel lebo nejak mi to blbne,mozno mas pravdu fakt neviem urob ako myslis!

margaret

ahojte dievcata, taka som rada, ze som nasla tuto diskusiu...v decembri som dokojila dceru, kojila som takmer 2 roky, no a moje prsia sa same zdesia, ked sa v zrkadle uvidia, o sebe ani nehovorim, tak premyslam nad augmentaciou, ale som v zaciatkoch, bola by som vam strasne vdacna, keby ste mi poradili, som z BA, takze najradsej tu, aj ked som pocula, ze mnohe baby chodia do Brna...citala som vas dozadu..LIVAA, aj moja mala mala afty, cize stomatitidu, bolo to hrozne ochorenie, tak vam strasne drzim palce

Livaa

Lucianka
ta fotka sa neda ulozit v jpg....na tej fotke si TY??? mam pocit ze je stiahnuta z istej stranky,lebo dole na fotke je amateri.cz.....mozes my to prosim vysvetlit????