Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

janka

mona4
Som rada, že sa ti páčia. No na fotkách vyzerajú väčšie ako v skutočnosti. Jurášek robí na Krivej 18/5posch. Je to vlastne podnikateľske centrum. Pozrela som si tvoje fotky na rajce. Tak asi takúto podobnú veľkosť som mala. Ja som vždy chcela väčšie prsia. Jurášek mi najprv chcel dať 300ml, ale ukecala som ho. Tak mám 400 ml.Po op. sa mi zdali obrovské, ale keď opuch zmizol, tak som bola trošku sklamaná. No a teraz po piatich rokoch sa mi k mojej postave zdajú malé. Bola som na konzultácii u dr. Juráška ohľadom reop., výmena impl.za väčšie 600ml, ale nechcel o tom ani počuť. Vravel, že aj keby do toho šiel, tak by mi pridal 50 ml. No to by boli zbytočne vyhodené peniaze a výsledok, čo sa týka veľkosti takmer žiadny. Tak som sa s mojou požiadavkou obrátila na dr. Kačmára- Dominikánske nám. Nechcel veriť, že mám 400ml.Fakt na moju postavu tých 400 ml. nie je veľa. Vravel, že v mojom prípade, tým že mám širší hrudník, tak nebude žiaden problém. No a v apríli mám termín.

silvia a

Livaa,
vidim ze sa k nam snazi dostat neaky votrelec:o) este sa nase fotky dostanu na amaterov a budeme slavne:o((

ivica

mona4, viem o com pises, tiez vidím známe otlačky od zbytočnej podprdy, len aby tam niečo bolo...pozri foto ivica,ja mam 250ml, polytech silimed, pod sval na porovnanie aby si videla, obvod cez prsia teraz 90

Livaa

margaret
no mna vysla operacia na 64,000sk, na vychode je to lacnesjie ako na zapade. Mne je tazko povedat ze ktory.....baby boli najcastejsie u nich....Pegy bola u Jezovitovej ona Ti urcite napise:-)

Livaa

mona4
tak to mi je luto,ze akurat teraz ked mas ist na zakrok mas zapal...ale dobre ze na to prisli,nebolo by dobre ist so zapalom na zakrok,len neprijemnosti zbytocne. Potom daj vediet kedy mas dalsi termin,verim ze coskoro :-)drz sa...

margaret

este ma napadlo, zhodou okolnosti Jezovitova robi v Esthetiku, ktory vedie moja kamoska, mate niekto skusenost priamo s Jezovitovou? VDAKAAAAAAAAAA