Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

risoooo

cavte mam otasku jednoduchu kde na slovensku najlepsie robia prsia myslim kvalitu a bespecnost zakroku ? vopred dakujem

mimi na

Zuzika dostala som sa az teraz k pc
Pytala som sa na tie dvorce lebo tie moje prsia su sice pekne ale velke a chcem si ich dat zmensit. Obavam sa ze bude treba aj nejaku korekciu kedze mam kozu z velkych implantatov natiahnutejsiu a nechcem aby som mala nejake jazvy do kotvy alebo podobne tak si myslim ze okolo dvorca je to setrnejsie a najviac estetickejsie.
Zuzik ty si si vybrala sama velkost alebo ti ju navrhol dr ? si vysoka ?

ladybug

veď k nemu idem vo štvrtok na konzultáciu, tak sa s ním ešte o tom porozprávam. včera som našla jeho web stránku aj s jeho praxou. celkom slušné. díky za odpovede a bež sa vyliečiť :) snáď ti to rýchlo prejde

ivica

ladybug, Hedera je opatrny a konzervativnejsi, nedal by ti viac ako je presvedceny, ked ti vravi 300 asi by si sa mala spolahnut na neho/aby si potom nebola sklamana/ , tak si potom asi vyššia alebo mas elasticku kožu.
Caute baby idem vylezat anginu, do rana, lebo musim do prace..ako inak..

zuzika6

Vera007,dr. robi kontroly až po operaciach.Takže ked tam pridem,ty už budeš mať PO!Opytam sa na teba ako ti to dopadlo,ak môžem.Ja som z okr.PD.
Nika00,no konečne :-).Tak ti držim palce!
Vlastne vam obom!