Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

vera007..no ak by si to vsimla moja mama tak sa priznam,ale iba k modelacii.chvilu bude ziapat a bude dobre.viem ze to nikomu nepovie..a ak to zbadaju ty druhy tak poviem ze sa mi hormony vzburili..xi..mozno si budu mysliet ze som tehotna ked mi narastli..vraj niekomu zabera aj antikoncepcia na prsia,ze sa zvacsia aj o 2 cisla..aj mne zabera,ale v spodnej casti,stehna atd...no neviem neviem..

vera007

nika00.no,ja uz rodicov nemam..ale viem, ze by mi to mamina tiez neschvalovala,tiez bola zo "starej skoly"..manzelovi rodicia su z Ciech,ale mamka je presne ako tvoja..tiez ked pride tak si ma obzera :)
Neviem ako sa vykrutim soho..asi poviem ze tabletky :)

nikaOO

vera007 no ja mam rodicov daleko a vidam ich tak 1x za pol roka..moja mama je fajn.tetovanie mi preslo,aj percing.zavrcala a bolo fajn.no viem ze silikony neschvaluje..je starsia,mysli si ze je z toho rakovina,a ze silikony u nej znamena velke gule ako ma pamela..no ich prezijem..skor sa bojim manzelovxch rodicov,ty si vsimnu este aj to ze mam nove ponozky..tiez neviem co s toho bude..

vera007

Zuzika6.Dakujem.To je v poho,popliest sa je ludske :) Vsimla som si,ze odpisujes viacerim babam,tak to sa stane.
Som na teba zvedava,na tie tvoje didy :)

vera007

nika00.ja to tiez drzim v tajnosti,zatial o tom vie iba manzel a chcem aby to tak ostalo..neviem ale ci sa mi to podari.
Sestra vie,ze stale spekulujem..no o OP som jej nevravela.

nikaOO

zuzika6 asi toho svojho vyzeniem s postele bo sa budem bat ze ma zatiahne.xi.este neviem co urobim s detmi.co im poviem,no tu bolest a dreny asi neutajim...nechcem aby to niekto vedel.by ma zabili nasi..ak si to vsimnu tak sa budem musiet na nieco odvolat...antikoncepcia..zazracna mast??super tabletky..xi..

nikaOO

ahojte!vera007.ano plati sa 200sk.Ja som chcela op tuto v PD..no vravel ze to prichadza do uvahy koncom marca.zaciatkom aprila.to mi nevyhovovalo tak mi ponukol op v BA.
zuzika6..tie dreny,da sa s tym aj v pohode spat??aby som sa niekde nezatiahla..

zuzika6

Vera00,ja som si myslela,že to už maš termin op.,nie konzultacie :-).Ved sa mi to nezdalo,ked si sa pytala,že kde to je...Za konzultaciu som platila asi 200sk.Termin dostaneš rychlo,možno aj do mesiaca...A na konzultacie a kontroly sa chodi okolo 14tej.Tak sa tam možno fakt stretneme... :-)