Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

Vera007,tak zase až taka velka sranda to nebola.Fakt sa tam da isť na navštevu ešte v ten deň.Aj mňa prišla pozrieť kamoška....Ale určite sa na Teba opytam! :-)

vera007

Zuzika..tak srandicky? dobre si ma pobaila,keby sa to tak dalo ako si napisala :) Zariadis mi to,ved ho uz poznas? :))
Take ma komplexi s tych mojich cicusiek,uz aby som mala po tom.

zuzika6

Vera007,to som myslela len tak :-). Určita tam pôjdeš rano na ôsmu,daju ti tabletku a zaleži kolko bude ludi,ale hned ťa aj zoperuju.Takže ked tam dorazim ja,už budeš ceckaňa :-)!

sjuzik

zuzika6
dufam ze si ma nepochopila zle...ja som len ostala zaskocena ze by urobili taky rozdiel...tak to sa jasnacka upravi...drzim palec

zuzika6

Sjuzik,ano je väčšia,ale dufam,že len zatial.Ak si si všimla,aj pred op. tam bol rozdiel a dosť velky 2cm.Z toho praveho prsa mi dr. odstraňoval aj kus žlazy.Zato je ešte opuchnute a bude to trvať dlhšie,kym dostane vyslednu fazonu.No ja som trpazliva a verim,že to bude dobre.Už teraz to vyzera lepšie,ale nechcem tam posielať fotky každy tyždeň.Tak dufam,že za nejaky mesiac budeš aj ty hovoriť inak...