Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimi na

Inac Zuzika tie tvoje prsia vyzeraju ako keby si ani nekojila a mala ich pevne ako mlada bezdetna babena. Opakujem spravil ti ich velmi dobre.
Na reop. by som isla aj ned ale viem ze najlepsie je pockat par mesiacov a este lepsie rok. Ale to by som nevydrzala. Takze mozno koniec maja mozno.

zuzika6

Vera007,to bolo v cene :-).On doobeda operuje a potom rieši to ostatne...
Ved ťa možem prisť kuktnuť,to je len cez dvere.Ak nebudeš mimo :-)

zuzika6

Mimi na,on ma proste zbadal a povedal jasne anatomy.Lebo si to proste ten môj stav žiadal.A viac sme to neriešili.A ako si to predstavuješ?Kedy chceš isť zase pod skalpel?

vera007

Zuzika..mala nechcela ist spat..iba teraz zaspala..skoda,ze sa neuvidime :( tak konzult. ma dobedu? Mozes sa opytat jasne:) Platila si aj tu upravu dvorcov alebo to uz bolo vtom?

mimi na

Zuzika ja som nizka tak preto su pre mna velke. Ja zase chcem mensie. Ale nerozumiem preco bolo pre teba lepsi anatomicky tvar ako gulaty. Hovori sa ze gulaty implos pod svalom sa aj tak prisposobi a upravi skoro ako gulaty.
Ale neviem co je na tom pravdy

Livaa

cavte baby,vidim ze pisete o dusu:-) ja mam toho teraz vela,nemam cas,som rozlietana....

majkairl ma zalozeny novy album:-)
pekny vecer,pa

zuzika6

Mimi na,velkosť mi navrhol dr.Ja som len povedala nech je to ta maximalna hranica čo sa zmesti :-).Meriam 170cm.A prečo si nespokojna?Ved ich maš veeeeeeeeeeeelmi pekne!!!Ja by som brala aj väčšie,ale som velmi vdačna aj za toto.Už tam mam foto aj pred,tak kukni a pochopiš.
Ale byť tebou,určite by som to nechala tak.Kolko si po op.?