Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vera007

Zuzika6.To by bolo fajn,ak by sme sa nahodou stretli..ja som z RK a ty?Tiez chcem anatomy,vyzera to prirodzene,uvidim co mi povie Dr.

ladybug

ivica
ok, díky. mne totiž hedera povedal, že mi odporúča 300ml, ale ak chcem tak mi dá aj 350, ale včera som si pozerala nejaké webstránky a neviem či aj tých 300 nebude moc... som totižto moc chudá a moje nič je naozaj nič, len kosť a koža. ale opísať sa to nedá, obrázok by bol asi lepší, len sa mi nechce fotiť, som rada, že si večer sadnem, malá stále behá a nechce si sadnúť.

zuzika6

Vera007,mam anatomy.Aky je rozdiel neviem,my sme sa o okoruhlych ani nebavili,lebo v mojom pripade neprichadzali do uvahy.

vera007

.Zuzika6..Mam urceny termin 7.3.ale mam este zavolat zac.mesiaca upresnit to..neviem co,ale asi cas. Tiez som myslela na taxik ale nevedela som ako daleko to bude od stanice.