Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

majkairl, do dvoch mesiacov vsetko ustupilo, fotky sa zakladaju, aj PRED aj PO,kto ake da, robi to livaa, najdi si jej nick, klikni nan a posli fotky, budeme radi,ona ti potom da pristup do "herbara" je tam plno ceculiek...

zuzika6

Vera007,zober si texik,je to na sidlisku SEVER.Chodia tam aj busy,ale tym taxikom to budeš mať lepšie.
A ideš tam na konzultaciu?7.3.?

Nika00 ešte si mi stale neodpisala,ako ste sa dohodli...

nikaOO

vera007..no je to dost sliapania od bus stanice..to by si sa pekne presla..zober si radsej na stanici taxi..to mas tak hadam za 50 a si tam..my sme s PD a sme to hladali..

vera007

Babenky..prosim o info,kto bol v Prievidzi v CIBAMEDE..je to daleko od bus stanice?Vobec neviem,kde to tam idem hladat :( Prosim, napiste mi kto to tam pozna.Dakujem.

zuzika6

Ved hadam da vedieť...
No a vy ste sa to na kedy dohodli?
A maš pravdu,vonku je super.Idem obliecť malu a prejdeme sa pre syna do škôlky...

nikaOO

juj som sa nemala priznat :O) xi.inac krasny den dnes mame...inac aj mna by zaujimalo co ta mimi na riesi tie dvorce..ved ma na fote krasne prsia..