Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

Nika00,musel si včera čitať prispevky,lebo aj mne poslal večer foto.Je zlaty,však :-)!
No a ako ste sa dohodli?

mariamaria

chorachora ako sa mas???uz je ti lepsie???uz si aj bola u DR.???ci si volala svojmu operatorovi ,ze ci to moze byt pooperacna komlikacia???dufam ,ze nie...ak chces viac info od bab ,co boli an OP tak zajdi na www.omlazeni.cz ony tam pisu castejsie ...tu baby nechodia tak skoro ...ale predsa chodia ,no ak chces nieco narychlo tak napis tam :)

zuzika6

Lienka bb,dr.Trška pisal aj mne a nakoniec ma aj operoval.Ja som tiež chcela isť do BB (som s okr.PD),pisala som to sem na forum,potom sa mi ozval on,že načo do BB,ked môžem aj v PD.On pôsobi v BA,ale chodi raz do mesiaca aj do Prievidze.A on ti napisal,že sa maš informovať u mňa?A ty si z BB?