Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzika6

Nika ja som tam bola osobne.Ale zavolaj normalne do nemocnice a daj si prepojiť sono!
Presne som inak na to myslela,že ti napišem,aby si to ešte skusila v HA! Povedz,že ťa idu operovať,že to surne potrebuješ!

nikaOO

zuzika6...Ahojky.tak som obehala vsetko,pytala sa...V PD je len to sono v priemstave,potom uz len v Bojniciach..Tam s tym mozem ratat tak v oktobri.Proste mi stastie nepraje..

kakalin

Ahojte dievcata, ja idem o 3 tyzdne a zacinam sa bat, tak hladam na internete info... Chcela by som vediet, neviete, preco pri operacii zomrela vtedy ta mlada kocka a kde ju operovali? Myslim ze sa volala Simona.

fifka

Rokytko,
na dotyk a aj na pomackanie su uplne rovnake ako prirodzene, su makke. Vobec nie je poznat, ze mam silikony-iba podla jaziev. Ale prve 4 mesiace boli dost tvrde a nepoddajne, maknut zacinali az potom.

Petra2

Pegy
koľko trvalo, kým si mala prsia na hmat prirodzené. Ja som 7 týždňov po, na začiatku boli ako kamäň a postupne mi mäknú, spodná časť je už úplne prirodzená, len som zvedavá, ako dlho to trvá celkove :-) (viem že je to individuálne)

Pegy

***** myslim ze je jedno komu pojdes vsetci su odbornici a kazda ma skusenost s niekym inym,ceny su rozne tak od 50-100 tis.mimo BA je to lacnejsie