Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pegy

Rokytko moj manzel proti tomu vyslovene nebol lebo vedel ze ma tie moje uboziatka po 2 detoch dost stvu ale je to dost penazi to ho asi stvalo viacej ako moje rozhodnutie.Teraz je tak isto nadseny vysledkom a na dotyk by to nikdy nepoznal,ze tam nieco mam ,ale asi zalezi aj od typu implantatu-niektore su maksie niektore tvrdsie ale rozhodne to stoji zato!

vera007

Rokytko..to sme na tom rovnako :) ja som tiez chcela vzdy vacsie prsia..uz ma nebavi chodit v pusapke..aj ja tomu verim,ze mi plastika pomoze..urcite mi doda sebavedomie,ktore som stratila.
Neboj dokazes to :)

daluxe

mariamaria...ahoojj...tak ides aj ty ku Cervenovi..ja mam termin na jun, a uz sa neviem dockat...Len mam obavu z velkosti,,Nemas prosim nejake foto??Aku velkost ti dava??ahoj

Rokytko

Vera, uz na tom spracuvani pracujem, ale zatial to nevyzera ruzovo. Uz nekojim, konecne po 20 mesiacoch, dalo mi to zabrat a moje prsia uz nie su co byvali, aj ked nikdy neboli velke, no aspon boli pevne... teraz som z toho na nervy, dost mi to vadi a myslim ze plastika by to vyriesila, od puberty som vzdy chcela mat vacsie prsia.

Rokytko

No fifka, to ma tiez zaujima, ake to je na dotyk... ci to chlap citi vo vnutri ten implantat, ci to nie je prilis tvrde alebo tak. Sama si to neviem predstavit ake to je oproti prirodzenym prsiam.

vera007

Rokytko.Mna to uz dlhsi cas trapi a manzel to vie..mam stastie,ze mi to dovoli,ale tiez ma obavi..dnes mi povedal,nech si to rozmyslim,ze to neni na rok..som si toho vedoma,je to zasah do tela..no co ked nic ine nevinasli co by mi pomohlo :)

fifka

Rokytko,
moj priatel mi nebranil, skor by sa dalo povedat, ze sa tesil, mal take radostne iskricky v ociach, ked som mu vravela, ze na plastiku pojdem. Potom ma v tom podporoval. A doteraz je z mojich kozeniek uveliceny, zboznuje ich a vravi, ze dobre som urobila:) Podla mna len chlap, ktory nikdy nechytil a nemackal silkonove prsia, tvrdi, ze posobia umelo.