Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karla

To bandazovanie mi tiez nie je dost jasne. Je tu nejaka, ktora to mala? Na co je to vlastne potrebne? Resp. ci je to nevyhnutnost. Len som o tom citala, doktor mi to zatial nepovedal.

mariamaria

ja by som sla podla planu ako stale s tymi tabletkami a hotovo...ja nastastie neberiem ziadne ...ani by som nemohla...robia sa mi krcove zily...:( a ako je to s bandazou dolnych koncatin pred operaciou???si o tom informovana???das si ich zabandazovat???ako prevencia embolie???

karla

Tiez si myslim, ze by to malo byt OK. Nejde o tabletku na oddialenie, ale o Antikoncep. tabl., ktore by som musela potom brat bez tej 7-dnovej pauzy. t.j. v pondelok a potom by som to mala vysadit, ked chcem, aby prisli kramy. Ale tomuto sa chcem vyhnut, chodia mi teraz v taky dobry den, a potom by mi to nevychadzalo. Uvidim, co povie doktor. Prebalit sa urcite zvladnem aj sama... :))

mariamaria

karla menzes nei je problem...jedna baba mala aj v den operacie a dala si tampon...nastastie nekrvacala vela ale bolo to v pohode...a mylsim si ze tbl na oddialenie si nemusis davat...a akosi prebalovat sa potom zvladnes...v najhorsom nech ti niekto potom pomoze...hm???

zuzika6

Vera,no budem sa snažiť,aby som tam teda na obed bola.Mohla by si mi poslať mail s tel. čislom,nech si potom môžme prezvoniť.

karla

Maria...
dakujem, si velmi mila. Uprimne Ti poviem, uz nech mam po. Stres nastane v nedelu vecer. Navyse mam dostat menzes 2-3 po. Tak len dufam, ze ho nedostanem v pondelok rano. S tymto mam este problem, lebo ak si ho chcem oddialit, musim vziat tabletku v pondelok vecer, a to zevraj nie je vhodne, kedze budem po narkoze. Takze fakt neviem ako sa este poriesi toto. Niektore baby pisali, ze ich dostali tiez tesne po a vsetko bolo OK. A vobec nemam obavy z jaziev, kedze som videla ako vyzeraju. Takmer na nezbadanie. Aj ked je individualne, ako sa komu hoja. Ja to znasam celkom v poho, kedze uz nejake mam po znamienkach. Takze aj Tebe prajem, aby si bola nadmieru spokojna a stastna. Daluxe je fakt jedno, ci das 300 alebo 350. Je to malinky rozdiel. Ak by mal byt badatelny, musela by si si dat aspon 400, a to neviem, ci mozes. Ja som to stastie nemala...

mariamaria

Karlaaaa jeeeej tak ti drziiim palce !!!prajem vela stastie...ziadne bolesti :) a dobre si pospinkaj na OP a potom ked sa zobudis nech sa teskas z nadhernych prs!!!!

dakujem za vysvetlenie...uz chapem...ale niekde som citala ze eurosilikony su len prezitok ci nie je to tak???

uz sa tesim ja taktiez chcem okruhle...a pod pazuchu...takze to je len dobre...hadam budes mat tie 4 z tyhc 300ml Karla...:)fakt vela stastia...a potom sa ozvi ako si dopadla...hlavne sa neboj.ved ty uz v pondelok budes ceckana !!!!ti tisko v dobrom zavidim...

deluxe tak si daj tych 350ml ved tych 50ml ta nezabije a urcite to nie je tak velky rozdiel ale predsa za tie peniaze...ale ved uvidis co ti povie Dr. ja som zo ZV

karla

Daluxe a Mariamaria,
dovolim si vtriet sa do vasej debaty..
Male, velke, obavy... Ja idem k Cervenovi uz v pondelok. Mam zmiesane pocity, aj sa tesim, aj bojim.. Od konzultacky tiez nerozmyslam o inom, len ci budu dost.. Mam 300, okruhle, vysoky profil. Po OP by som mala mat nieco medzi 3-4. Pevne dufam, ze sa viac priblizim k 4. :). Netajim sa tym, ze som vzdy chcela mat velke kozy, a ked uz mam tolko zaplatit, tak nech nelutujem! Maria, okruhle znamena, ze nie su anatomy, tie sa daju davat iba rezom pod prsiami. Si sa pytala. Hned ako budem pisania schopna po OP vas oboznamim s vysledkom... Zatial ahojte a drzim aj vam palce!