Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vera007

Zuzika..nasla som stranku o nom a mal tam cislo na mobil tak nemusis,ake dik :)
Predstav si,hned mi aj odpisal sms,je fakt zlaty..nechcela som mu o tomto case volat..tak mam vysadit tabletky.

zuzika6

Rokytko,tak môj manžel z toho tiež nebol nadšeny.Potom to začal akceptovať a ked som mala deň pred,povedal mi-nechod tam...
No ale ja som bola rozhodnuta,takže som si to presadila.Tak držim palce aby ťa v tom podporil!

Rokytko

Ahojte dievcata, som tu nova, tiez stale rozmyslam nad zvacsovanim prsnikov (hlavne po skonceni kojenia to uz nie je pekne, o velkosti ani nehovorim) no moj muz od tom nechce ani pocut, vraj to bude umele a pod. Ako to bolo s vasimi partnermi, suhlasili hned alebo ste ich museli spracovavat? Dakujem za vsetky skusenosti a nazory:-)

zuzika6

Matkinovka,nieje tu uzavreta spoločnosť!Ja mam vkladane inplantaty cez dvorce,10dni som to mala prelepane, potom mi vybrali stehy a asi do troch dni mi odpadli všetky chrastičky.A natierať špecialne iba tie dvorce si nemam,ale cela prsia si natieram niveou!

zuzika6

Vera007,mala si mu zavolať.Ja ti neporadim,ja neužiam,takže to sme neriešili.Pytal sa ma na to ale anesteziolog.No neviem,aky to ma vlyv na op.