Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vera007

Baby..mozem brat antikoncepciu ale ju mam vysadit..mala by som dnesnim dno zacat balenie,neviem ci ho nacinat.. volakto pisal,ze sa moze brat..ale neviem ako to je u Dr.TRSKU? poradte mi.

nikaOO

zuzika6 no skusim to este zajtra niekde pohladat..ale je to hrozne..bala som sa ci budem mat kartu v PD.ci ju moja byvala Dr poslala..hladali ju,ale nasli..a nakoniec sono je problem....

Pegy

Margaret fakt maju super narkozu zaspala som ako babatko a ked som vstala tak pohodicka! Vyspinkana doruzova!!Lekara ti poradi asi kazda toho svojho ,chod na konzultaciu a uvidis sama,tazko je radit ,rozhodnutie je na tebe.

margaret

ahojte, dnes som sa docitala, ze aj dr. kostal v ruzinove robi prsia, tak teraz neviem sa rozhodnut medzi nim a jezovitovou, oboch poznam, tak som z toho zmatena...PORADTE!!! a neviete kde by som nasla obrazky ich prace??? VDAKA

nikaOO

dakujem ste zlate.skusim sa este zajtra prejst po PD na nejaku polikliniku...ak sa mi to nepodari ani zajtra tak mu dam vediet..tiez neverim ze by v PD bolo iba 1 sono..a ten datum menzesu tam vadi???nieco mi tam hovorila ze to musi byt pred,ci po..uz ani neviem..mala som dost