Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

daluxe

mariamaria..ved prave, bojim sa ci to nebude malo, neuspokojim sa len s normalnymi, ked sa na to davam, tak chcem poriadne a rozmyslam ci si nedam 350ml...Cerven, dava len eurosilicon, vies ze baby si ich chvalia...On robi rez len pazuchou a pazuchou idu len obruhle typy....som z BB, a ty??

mariamaria

k tomu rezu pod pazuchou to viem...ja chcem taktiez aby mi to voperoval tam...a eurosilikon je anatomicky ci aky ???prepacte ze sa pytam...asi by som to mala vediet ked uz idem na tu OPeraciu....:(

mariamaria

deluxe a eurosilikony su ake????no toho sa inac aj ja bojim chcem mat pekne plne a nechcem aby boli iba take normalne...chcem aby boli fakt plneeeee a nie take akurat...tiez si mylsim ze na 175cm vysku moze byt aj 350ml lepsie co ty na to???a ine znacky nedava???menthor ci ine???fakt iba tie eurosilikony???baby co ste u neho boli poradte!!!dakujem

vera007

Zuzika6..tu konzultaciu mam 7.3. o 13h,no zalezi ako dooperuju..ale som prva v poradi.Mne bus pride do Prievidze tak pred 12h,tak neviem ci sa ti bude dat prist tak skoro..pokecali by sme,napis ako co.

daluxe

mariamaria...povedal mi ze plne trojky, a vycsie mi ani neodporucil davat, viem, ze on dava len okruhle a iba rez pazuchou...ze o jazvach bude vediet len on a ja...viem, ze je dobry,,,aj mamina bola u neho...
skor sa bojim, ze budem mat male prsia, ved som dost vysoka...videla som i par obrazkov, naozaj zalezi len od postavy a vysky....on dava implantaty eurosilicone...

mariamaria

deluxe este neodporucil ziadne ...konzultacku mam 25.4. ,ja som mladsia o dva roky od teba ...tak sme rovnakej postavy ja mam iba 4kg menej :( chcem mat take plne trojky tebe co povedal ze ake budes mat prsia po operacii???

Pegy

Petra2 co ja viem asi tak po 4 mesiacoch zmakli uplne su perfektne ,len gyndoš to poznal ked ma omakaval na preventivke

majka irl

Ahojte,mozem sa opytat,ci tu je nejaka zienka ktora otehotnela po plastike a ako to vsetko prebiehalo?Myslim kojenie atd...ci to fakt nie je nijaky problem
.Ja mam 30 a som bezdetna,ale mozno o rok,dva...Diky pa a pekny vecer