Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

daluxe

ahoj mariamaria...tak pojdes skor, aspon mi povies ake to bolo...Ja mam 175cm a 60kg, doktor mi odporucil 300ml, dufam, ze nebudu male, lebo baby su casom nespokojne ze by brali aj vacsie...tak prsia mam male, tak jednotky, mam stale push-upku. Dufam, ze budem spokojna. Babo nemam, mam 25r..Narkozy sa velmi nebojim, ved ti daju uspavacku a zobudis sa s "novymi"...ake ti odporucil, asi okruhle cez pazuchu, ze??tie dava Cerven vacsinou...:-)

micuška

Ja som dostala menzes od nervov 14 po riadnej menstrulacii. Teda dostala som ho v nedelu rano a v utorok som isla na OP. Doktor povedal, ze mi nieco pichne. V den OP som mala tampon a skoro ziadne kramy, ale po OP to riadne zo mna tieklo, ale zvladla som to v pohode. Straaaaaaasne som sa bala, ci ma vobec bude operovat, tak som mu to povedala az v den OP

nikaOO

Baby.mate tu niekto skusenost s menzesom po operacii?Ja by som to mala dostat 2-3 dni skor..je tu niekto kto to po operacii zvladol???

mariamaria

daluxe ja idem na op v maji...takze pred tebou...ja sa tiez bojim...velkosti ani tak nie.urcite pod 300ml nepojdem ani by sa to za tie peniaze neoplatilo :) uz sa tesim...ale mam strach narkoza...atd...ale zvladnem to...radsej prezijem par dni v bolestiach ako cely zivot s tymi kozkami hihi...a ako velke chces ty???ja mam 175cm ,56kg a prsia momentalne slabe 2jky...nosim podprdu 75B ...ale tie prsia su v nej makkyse :)a fakt ja nosim uz iba podprdu namiesto prs :(...takze tak...ty uz mas babo???ja ano...jedno...a kojila som takmer rok