Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mariamaria

ano Ladybrug ,Ivica ma pravdu...zbytocne nech ti tam necpe viac ako ti to tvoja postava ,ci elasticita koze dovolia...:) radsej mat pekne mensie prsia ako velke a kozu popraskanu striami...:(

ivica

nosim 75B, ale tie prsia su plné, tak dla strihu aj C sa najde, ale B sú pohodlnejsie, proste akurat vyplnene, bud rada ze ste sa dohodli na trochu viac ak je ta moznost, mne to proste nedoporucoval , k mojej stavbe a na povodny tvar, nemala som ani A proste nic...

ladybug

ivica
som bola včera u neho ešte na druhej konzultácii a pýtala som sa, či tam môžem byť dva dni a povedal, že to bude závisieť či bude voľné a budem musieť platiť, ale cenu som prepočula a potom som na to zabudla. nakoniec sme sa dohodli na 285 ml anatómy a ukazoval mi foto pacientiek, kt. robil 245 ml. teraz nosíš akú veľkosť podprsenky?

daluxe

Maria...eurosilicone su francuzske implantáty, sú naozaj kvalitne a maju celozivotnu zaruku...Viem, ze Cerven pracuje len s eurosilicone...Myslim, ze nie je dovod, aby si menila znacku, len z dovodu, ze niekto povedal ze su lepsie...viem, ze Menthory su sice drahsie, ale nie vzdy je za cenou i kvalita...

mariamaria

baby ja teraz som v pomykove z tych eurosilikonov...neviem ja som chcela tie menthory...co vy na to???mylsite ze by bol cerven aj za to ak by som si priala tie menthory...baby povdzte co je lepsie,,???ktora mate menthory a ktora eurosilikon???dkaujem

ivica

ladybug,
za druhy den som ja neplatila, lebo to bola akoby lekarsky nutne, z jedneho drenu mi stale tieklo, tak to bolo na "prikaz" lekara. Ale baba čo bola so mnou na izbe si už vopred žiadala dva dni, pre svoje vlastne uspokojenie,/istotu/ tak ta platila , ale neviem koľko.

daluxe

karla - maria...
som velmi rada, ze sa tu stretli babeny, ktoré doveruju Cervenovi...
a prsicka pojdu zvacsovat ku nemu...
Karla, tak ti drzim palec v pondelok a dufam, ze nas budes informovat o vsetkom, lebo do juna sa aj zblaznim....neviem sa dockat....
Verim, ze po mesacnej pauze bude Cerven fit a prsicka ti urobi genialne...
Mat okruhle, vysoky profil ze??Juj, Cerven, velmi nechce davat vacsie, alebo sme vsetky take chude...:-)hehe
Tak vela stastia a nejake fotenky dufam budu...:-!
maria, nas to este len caka, bojim sa, lebo mi blbne menstruacia a mam ju nepravidelnu, dufam, ze ma nezastihne v den "D"...
pekny dnik babenky...:-)

Petra2

Pegy, mariamaria,
no oni sú tí lekári fakt zvedaví, aj moja gynekologička sa pýtala, kedy k nej prídem na kontrolu :-)

mariamaria

no bandazovanie by som ti odporucila,je to bezny postup pri operaciach v zahranici...na SR nemaju dostatok penazi na tie elasticke obvazy tak si ich vacsinou pacienti nosia sami...ja bez bandaze urcite na Op stol nelahnem...mam krcove zily a bojim sa embolie...a najma tie ktore uzivaju HA by mali mat bandaz...tam je vysoke riziko trombozy zil...takze Karla ucitte si kup obycko elasticky obvaz v lekarni ak ho nemaju na oddeleni a nech ti sestricka zabandazuje obe nohy od clenka po koleno ci aj vyssie nad koleno...za to nic nedas a len ti to pomoze...