Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

KOSI
Ja som si zobrala P na 5 dni a dovcu. Skombinuj si to PN Ti da tvoja obvodacka urcite na zaklade papierov od chirurga. Aspon u mna nebol problem. Zober si par dni dovci a par dni PN....

kosi

Ahoj baby. Neviem, či je to chúlostivá otázka alebo čo, nikto mi nechce odpovedať, tak snáď my tu poradíte.
Ako ste riešili voľno? Brali ste si dovolenku? Ako ste to potom vysvetľovali vedeniu? Ja to nechcem všetkým vešať na nos, tak rozmýšľam, nedá sa nejako vybaviť PNka?

ladybug

díky za rady, ja som rada, že mi dal možnosť 285, pretože pri 1.konzultácii mi odporučil 300-350,ale keď som pozerala fotky tak sa mi to zdalo na mňa moc. teraz povedal skôr 245-285 a hovoril, že radšej tie 285, ale stále rozmýšľam nad tými menšími... ukazoval mi fotku holky,kt. robil 245 a tá mala postavu presne ako ja,teda aj prsia (najskôr som si myslela,že mi ukazuje moje fotky :)) a 245 bolo presne akurát.