Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kosi

A keď si nechám spraviť vyšetrenia na klinike, tak sa vyhnem aj obvoďákovi aj gyndošovi, nie? Sú to rodinní známi, proste sa im musím vyhnúť.

ladybug

ja mám ísť na všetky testy k obvodnej a sono mi spraví gynekologička. beriem teraz noretisteron lebo som mala menzes každé dva týždne a budem ho brať tri týždne pred zákrokom - ale dnes som si čítala v pokynoch od pl.chirurga,že lieky kt.zabraňujú zrážanlivosti krvi sa nesmú brať dva týždne pred a po op. ale čítala som príbalový leták noretisteronu a nič také tam nie je, ešte aj nejaké holky tu minule písali, že si ho pred op.dajú aby nedostaly menzes...

nikaOO

vera007 no zatial je to na 10.3 ale 12.3 mam dostat kramy.pytala som sa gyn.ze vraj to nieje dobre lebo pred a pocas menzesu je zvysene krvacanie,ze aj prsia su vtedy viac prekrvene.bojim sa lebo ja mam mat augmentaciu+modelaciu a to trva 3hodky.tak ze to nieje dobre,ze radsej si to mam prelozit,tbl na oddialenie mi nechcel dat,ze mesiac pred sa nesmie nic brat.tak to budem musiet prebrat s Dr.a tak som sa nato uz tesila.stale mi to nieco prekazi,prv som si nemohla vybavit sono,lebo teraz sa caka dlho kym ta vezmu,sono zazehnane a teraz kramy.ja neviem ci tie cecky vobec budem mat.som s toho na nervy.

nikaOO

vera007 musis ist ku gynekologovi na vysetrenie prsnikov,a on by ta mal poslat na sonografiu (to je ultrazvuk)prsnikov.sonografiu robia vacsinou v nemocnici tam kde je aj RTG a pod.sonografia na prsnik je ina ako to na brucho,neviem ako tvoj gynekolog,ale moj ma iba to sono na brucho.krv mi zopbrali u gynekologa.6 striekaciek,tam treba vsetky mozne krvne testy.bez toho vsetkeho ta neuspia.

nikaOO

Baby.ja mam ist na sono prsnikov a gynekologicke vysetrenie prsnikov,na krv a interne vysetrenie EKG..tu kartu potrebuje pred operaciou anesteziolog asi..ja som obvodnemu nic nevravela,iba ze idem na operaciu a potrebujem kartu.

vera007

Kosi..ja sa chcem vyhnut gynekologovi,ale tam asi budem musiet,co?
Obvodnemu,nemusis nic hovorit ak chces len kartu..na nieco sa vyhovoris..