Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivica

Trochu poopravim tu sumu za predoperačné, v podstate to stálo a malo to stáť 3.000,- ale tá súkromná lekárka bola riadne prešťaná,ani ju preto nedoporučujem ďalej,pri vyšetrení mi totiž "diagnostikovala pohľadom" problémy so štítnou žľazou a vydesila ma k smrti,že v takom prípade nemôžem ísť na OP.A že mi dá spraviť ešte jedno doplňujúce vyšetrenie za poplatok,aby som bola kľudná, ak sa to nepotvrdí.Čo si vyberiete , keď máte o týždeň operáciu?? Dobre ma zmanipulovala.Ešte som jej ďakovala ako sprostá. Tak to bola tá tisícka navyše, samozrejme neopodstatnená...

nikaOO

vera007..no bojim sa,vzdy som nedockava a potom sa sklamem,tak teraz radsej vydrzim,predsa to nieje sranda.Ktovie,mozno sa aj uvidime,moze byt ze budem mat op.v prievidzi.xi.

vera007

Babenky,dakujem..je to individualne ako citam..niekto musi mat sono a niekto nie.
Uvidim co povie mne.

Nikaoo..je to komplikovane,ale ked ti povedl o tom krvacani,pockaj.Chapem ake mas pocity.Neboj,budes mat vysnivane ciciky,len vydrz :)

karla

Pripajam sa, tiez som si dala urobit vysetrenia tam, kde budem mat zakrok. Zaplatene, ale aspon sa nemusim spovedat doktorke. Mne sono nerobili, je to nutne? Od coho to vlastne zavisi, komu ano a komu nie?

ivica

kosi, detto môj problém, obišla som gynekológa aj obvodnú, doteraz to nevedia, ako sústa iných ľudí, vybavila som si interné cez súkromnú lekárku /interklinik sprostredkovalo/ ale stálo ma to 4.000,- predoperačné + sono. Niečo za niečo, že? Cez obvodnú by to bolo zadarmo, ale...