Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ladybug

karla, tiež držím palce, tiež sa presne bojím toho že sa nezobudím - idem presne o mesiac... tak sa snaž trochu vyspať a mysli na to, že budeš mať vysnívané didy :)

kossi

Pánečku, Karla, už zajtra ideš? Tak držím palčeky a neboj, zatiaľ sa všetky baby zobudili:) Ja sa bojím, že sa zobudím a bude mi zle:)) Dúfam, že nás potom potešíš krásnymi fotečkami na rajčátku, na povzbudenie.

Rokytko

Karla, neboj vsetko dobre dopadne a ked sa zobudis bude z teba nova zena... potom daj vediet ked budes moct, ako to prebiehalo a ako sa citis... vysledok bude stat za to, myslime na teba, drz sa!

karla

Dakujem vsetkym, ktore budu na mna mysliet. Tvarim sa, ze to so mnou nic nerobi, ale riadne mi lepi... Mozno som smiesna, ale ja sa nebojim ani tak zakroku ako toho, ze sa uz nezobudim.. Este teraz som robila posledne foto pred.. Lebo uz budu len po. :-)

karla

Kosi,
ja som platila 1000,-. Vsetko v jeden den, vysledky poobede. Len zajtra si ich vyzdvihnemn osobne, lebo sa mi v piatok nechcelo cakat. Kartu som potrebovala aj na predoperacnych vysetreniach. Ja som ju ale zabudla. Ale dalo sa to aj bez nej, nakolko som nikdy nebola vazne chora, ani v rodine nic. Na operku ju 100% potrebujes, ako tu niekto pisal, anesteziolog potrebuje vediet Tvoj celkovy zdravotny priebeh.

Daluxe, dakujem za podporu. Zajtra o takomto case uz budem mat vsetko za sebou. Takze uz som nervozna...

kossi

No keď to bude taká pálka, tak neviem... A tú zdravotnú kartu ževraj netreba, neviem Nika načo ju u teba chcú.

ivica

kosi,
nemala som to v jeden den, krv, EKG a vyšetrenia áno, ale sono mi robili u milosrdných a mala som nejaké šťastie na termín , niekto sa odhlásil, tak to bolo tuším o dva dni neskôr..