Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sophinka

Ako si mozem poslat na toto forum foto pred? Operacia prs ma este iba caka. Mozem od Vas babenky vidiet nejake foto pred a po? Vdaka

ivica

ladybug,
nie nepotrebovala som zdravotnú kartu, ani pri OP, tu je aj ťažko niekomu radiť, že čo a ako bude prebiehať, čo doktor alebo klinika to iné móresy ako to tak sledujem...karla všetko bude faj, drž sa...

karla

Dakujem, Dakujem, Dakujem, ste mile. Uz len taketo malickosti ma vedie riadne povzbudit. Pochybujem, ze budem pokojne spat, ale posnazim sa upokojit. Fotky urcite poslem, tak ako aj infosky o priebehu.. Tak dobru noc. Musim ist spat "so sliepkami", rano skoro vstavam...

Livaa

karla
poslal som ti mail.... zajtra drzim palce nech vsetko dopadne dobre a podla tvojich predstav,drz saaa a potom sa ozvi :-)