Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

marionnn

baby kaslite na operaciu,kupte si dobru push-up ku.mne kolegyna opisovala co si vytrpela pri korekcii usnic,a podla mna je operacia prs zlozitejsia.a myslite aj na mozne komplikacie,potom to uz neni sranda.

vera007

Livaa..dik,tiez ma napadlo ze to bude asi horm.antikonc. Ja uzivam uz 2roky a nic..skusala som aj tabletky na zvacsenie poprsia no bez vysledkou..toto je posledna moznost.

Livaa

vera007
myslela tym antikoncepciu, u niekoho sa fakt zvacsia ale nie nejako enormne,a myslim ze vytahane nic sa tymy tabletkamy nevyplni :DDD

vera007

sssss..vie,je to individualne a kazda jedna op je krvak a potom bolesti..no ked niekto moc po niecom tuzi,da sa to vydrzat.Co si myslela tym HAK?

sssss

Baby, ja by som sa vysrala na tie silikonové prsia...Ja viem , že to znižuje sebavedomie. Bola som plochá jak doska a chcela som postupiť operaciu. Ale keď som videla v živom prenoste ten zákrok a potom aké mali tie ženy bolesti...dosť ma to odradilo. Potom som si dala HAK a mam pekne trojky. Tým chcem poukázať, že sa to dá aj inak ako takýmto zákrokom. Žiaľ, je to individuálne. Chcem vám ešte povedať, je vela chlapov, ktorým sa páčia malé prsia a dosť ich odrádzajú umele silikony...

nikaOO

vera00..no neviem..zajtra mam sono a este internistu a budem to mat vsetko.Toho 10.3 to nebude,ze nevadi ani ten menzes,ale zvacsane a citlive prsia.tak mi hllada iny termin.jeeine ze by som to zazrakom dostala este teraz.mala som to dostat tento tyzden,ale koli antibiotikam co som brala pred mesiacom sa mi posunul ciklus o tyzden.