Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

daluxe

ahoj Karla...tak ako uz si po???bola si v novamede???ako si bola spokojna so sluzbami....juj porozpravaj, lebo sa neviem dooockat....prajem aby si bola skoro fit...a bola kocica s novymi...:-))

zuzika6

Karla,tak do tyždňa by ťa to malo prejsť.A ktomu šoferovaniu,no neviem presne po akej dobe to bolo:2-3tyždne,ked som sadla za volant,všetko v pohode,len som mala problem preradiť do dvojky :-)

karla

kocky po kolkych dnoch ustupi bolest pri lahu a sedu? soferovali ste kedy? dakujem za odpoved. mne sa zda, ze mi nezaberaju ziadne lieky..

nikaOO

Livaa.Ja s tym suhlasim.Tiez by som nedala heslo niekomu kto neposle svoje foto a nechce sa zdoverit.Kde je zaruka ze to nieje chlap.Predsa ked sa tu clovek zdoveri co ho trapi a chce poradit tak hadam nema zly umysela aj ked niekedy sa to ustrazit neda,ale preda foto je aspon nejaka zaruka.No ak nechce spolupracovat a zapojit sa do debaty tak je tazko.

Livaa

nika00
ked niekto vstupi do diskusneho fora,tak je logicke kecat a bavit sa o danej teme,tu je to o prsiach,kolko ml,kde a kto......najcastejsie otazky...a predsa v galerii mate fotky Vy a predsa nemozem hoc komu len tak dat pristup,su iste pravidla,ktore sa dodrzuju....

nikaOO

Livaa.nechapem..zatial nikto nenamietal,kazdy sa tu zdoveril.Kazdy to pochopil.Nieco za nieco.Ved nik si nepraje aby to niekto zneuzil alebo ocumoval!Ma to pomahat.Mne to forko dalo dost..!!

Rokytko

Ahoj Karla, tak ti len v dobrom tisko zavidime ze uz to mas za sebou a uvidis ze to bude kazdym dnom len lepsie a lepsie, drz sa!