Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

montrela

ahoj zuzika, ano dlho som tu nezavitala...rada ti poslem mail, ale neviem kam ti ho mam poslat ;) moj je montrela@centrum.sk

sophinka

Vera007,
uz som dostala od Livaa odpoved, ze z ktoreho fora som, kedy mam termin a ku komu idem. Aj Teba sa pytala vsetky tieto veci. Nechapem co tym sleduje, asi si mysli, ze to nemyslim vazne alebo co.

nikaOO

vera007 dakujem aj tebe nech vsetko dopadne ako si zelas..inac mysleli ste na karlu??ja dnes od rana..chudatko,drzim jej prsty..

montrela

sssss
Chlap, ktoreho odradzaju silikony, alebo sa mu nepaci, ked ma zena zrobene prsia, alebo mu proste inak vadi, ze ma nieco "zrobene" je chudak. Je to neschopny jedinec, ktory sa boji, ze si udrziavanu zenu nebude vediet udrzat, je najskor zakomplexovany a citi sa malocenny. Moj priatel je uchvateny, co sa dnes da dokazat a je na mna a na moje nove poprsie hrdy!!!A to hlavne, je stastny, ze som stastna ja.
Takze tu uz prosim vas nevypisujte vety typu, chlapom sa to nepaci.

kossi

Baby, čo sa tu snažíte odhovoriť, moc vám to nepomôže. Myslím, že každá z nás už má jasno, aj s možnosťou komplikácií musíme rátať. Nejde o to, či si dám pushupku, ja si viem spraviť také prsia, že všetci čumia. Ale oklameš len iných, seba nie. Ja chcem vyzerať ako žena, aj keď som nahá, o to tu predovšetkým ide.

karkulka

mne asi 5rokov dozadu jedna baba tlacila kaleraby do hlavy ze jej narastli prsia z dlhodobeho uzivania antibiotik PENBENE.to som fakt nezozrala,mam dojem ze mala v hlave.....jakoze berte to na pobavenie