Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vera007

karla..ahoj,drzala som ti palce..konecne mas potom..ale normalne sa toho teraz bojim,ked pises ako trpis..ja neviem ako sa budem starat o malu..mne nema kto pomoct..manzel v praci.Ani tabletky nezaberaju?

Livaa

ivica
to su mi ale veci,neposle to fotku a este vyskakuje a cche vidiet galeriu a ani neviem o koho sa poriadne jedna....

sssssssss

pre montrela - tak to sa velmi mýliš. ten chlap vôbec nemusí byť zakomplexovaný alebo čo, len ma proste má rád také veci, ktoré dala príroda. a nie umeliny. a to je podla mna vynikajúce. čo je pekne na prsiach, ktore maju furt ten istý tvar či ležíš, stojíš alebo neivem čo..

ivica

sophinka,
no tak zatial tu s Livou a jej/nasou fotogaleriu nikto nemal problém, otázka je čo tým sleduješ ty?, ten popis sa dáva k tým fotkám, každá tam má veľkosť , doktora, kolko je PO a ostatné otázky sa riešia otvorene na tomto fore, su to informacie pre nas všetky a hlavne pre tie čo pribúdajú k nám, prečo ty môžeš vedieť kedy a kam ideme my a ty nedaš tie udaje... Livaa galeriu založila a môže si ju viesť po svojom, heslovať aj zrušiť....

nikaOO

karla ahojky..jej blahozelam!!! Tak si to zvladla,a mas to!Len pekne oddychuj,spinkaj a zotavuj sa nech bolest pominie.Drz sa.

Livaa

karla
ahoj,blahozelam k novym ceckam,neboj bude Ti lepsie kazdym dnom,hlavne odpocivaj a prajem rychle zotavenie:-)

karla

Ahojte, uz som medzi zivymi! Teda, baby, tie co to uz mate za sebou, teraz vas chapem. Vcera som myslela, ze umriem od bolesti. Nic mi riadne nezabralo. Modlila som sa, nech je uz rano.. Dnes je trochu lepsie, ale na vsetko som sama, takze sa trapim, kotulam na posteli, ledva pisem, takze neskor. Dakujem ze ste na mna mysleli!

Livaa

sophinka
moja nic tym nesledujem,len cchem vediet z ktoreho fora si,myslim ze na tom nie je nic zle,aby som mala prehlad s kym si pisem a o koho ide.
Tvoja fotka mi vobec nedosla, to som Ti pisala. Ked mas problem o tom hovorit kde chces ist a ku komu tak nechapem co robis na fore,mam na to pravo ked davam ostatnym pristup,nemyslis????