Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

senties

Rokytko
ja nemam z coho setrit,zijeme od vyplaty k vyplate a este k tomu platime uver a deti mi studuju na stred .skole

nikaOO

evulica..no je to tak ale s tym treba ratat..to nemame mat uz ani deti ked sa rodia postihnute alebo chore..a pod..to panbozko nevidi..??

senties

EVULICA
MOZES MI NAPISAT AKE CISLO PODPRDY NOSIS ? KED TO NEPOTREBUJES TAK TO NEVIES POCHOPIT AKE SME Z TOHO NESTASTNE KED NEMAME ZIADNE PRSIA

evulica

Prvy moj dotaz smeroval k tomu, ze ked nas panboh stvoril takych aky sme, mali by sme to prijat.. Ked to clovek zmeni, moze sa stat ze ostane nestastny..

Rokytko

Senties, zaciname setrit od prvotnej myslienky na zmenu:-) kym sa na to odhodlas konecne, tak mas nejaky cas a mozno sa ti to nazbiera:-))) alebo vyhras LOTTO...