Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

evulica

Moja kamoska si dala zmensit prsia koli chrbtici a nechali jej kus fasle v tkanive. Mala vaznu infekciu, zly krvny obraz, museli ju este raz rezat, velmi sme sa o nu bali.

evulica

Nika jasne, ked chces vyriesit aj iny problem ako esteticky, tak to chapem. Ja nemam deti tak si to nedokazem predstavit.

nikaOO

aj ja som veriaca a nechodim do kostola..neviem ci mas deti..ale ja mam uz odkojene,ked sa nemozes ani zohnut aby ti nevypadli,je to trapne...a viem o tom svoje..mne nejde o velkost ale pevnost.

Rokytko

Senties, myslela som to zartom, vacsina bab tu nema peniaze na rozhadzovanie, mna nevynimajuc. Jasne ze si beru aj pozicky na to, je to vec priorit, kto velmi chce, tak na to peniaze zozenie, ver mi.

Evulica, ja nemam komplex z vlastneho tela, len chcem byt o kusocek dokonalejsia, ked uz to panbozko nestiha vsetko na tomto svete zariadit:-)

evulica

Senties ja mam male prsia a som v pohode, nemam ta preco chapat v tomto smere. Nika, hlavne ze su tvoje prsia zdrave, nic dolezitejsie neexistuje. Zenskost spociva v niecom inom.