Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

vera007

sophinka..musis ist na stranu 3 a tam najdes ikonu LIVAA,na nu klikni a posli fotku pred a ona ti da pristup..chapes uz?
Kludne sa pytaj :)

kossi

Sofinka, nájdi si príspevok, ktorý písala Livaa, keď naň pojdeš s kurzorom, ikáže ti to jej mail. Na ten pošleš foto pred a ona ti pošle prístup na našu galériu:)

vera007

evulica..vies,je to kazdeho osobna vec..niekto sa vie stym vyrovnat,niekto nie..a je to urcite risk,ta operacia.Myslim,ze kazda jedna ma stoho strach.

nikaOO

evulica..to ma mrzi..fakt..to nieje sranda.aj ked toto sa nemalo stat.je pravda ze aj ja sa bojim..kazdy sa boji.ale treba dufat v to dobre..