Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Petra2

kossi
livaa určuje pravidlá, pretože tak to na fórach chodí. kto niečo založí, ten to aj diriguje. aj tak ste mali výhodu, že vám dala prístup. my sme videli galériu až keď sme poslali fotky po. ale ak ťa zaujímajú veľkosti a fotky, nájdeš ich cez google na zahraničných weboch.

vera007

kossi..ty si bola dnes tusim na konz.
Co ti odporucil doktor,ak sa smiem spytat?
Ja idem v piatok.Tiez sa nemozem dostat k fotkam po.

sophinka

No teda baby, Hned ste vsetky proti mne. Uz ani nemam chut vidiet tu Vasu galeriu. Asi je to pre mna znamenie, ze to bolo zle rozhodnutie dat sa na tuto operaciu. Livaa mi vobec v jej maily nanapisala, ze jej moja fotka pred neprisla.

sophinka

Livaa,
je to pochopitelne, ze chces tieto info odo mna. Len nechapem preco by niekto kto nema seriozny zaujem o tuto operaciu do takehoto fora vobec vstupoval. A v tvojom maily nie je nikde napisane, ze Ti moja fotka neprisla. Velmi rada Ti ho preposlem a mozes si to pozriet.

kossi

Karla, drž sa, už bude len lepšie. A tíško ti závidím, že to máš za sebou:))
A Livaa, nezdá sa mi moc fér, že si nám zablokovala fotky po, ja by som si napr. rada teraz porovnala veľkosť, kt. mi navrhol. A osobne ma už po opke nebudú veľmi zaujímať cudzie prsia.

majka irl

Ahoj Livaa,neviem co sa stalo,ale akosi sa nemozem prihlasit do galerie.Ahoj Karla,nepozname sa,no ver,ze kazda z nas prezivala to iste.Ja som 5 tyzden po OP,vsetko v pohode,len este stale mam trochu problem sa v noci vyspat ako pred Op.Ale na druhej strane sa hrozne tesim,kedy zhodim ten \'korzet\' a zacnem vymetat obchody so spodnym pradlom.Ten pocit.....bude urcite suprovy a hlavne ta radost ked nahlas poviem predavacke,aku velkost potrebujem....hahaha.PApa

majka irl

Ahoj Livaa,neviem co sa stalo,ale akosi sa nemozem prihlasit do galerie.Ahoj Karla,nepozname sa,no ver,ze kazda z nas prezivala to iste.Ja som 5 tyzden po OP,vsetko v pohode,len este stale mam trochu problem sa v noci vyspat ako pred Op.Ale na druhej strane sa hrozne tesim,kedy zhodim ten \'korzet\' a zacnem vymetat obchody so spodnym pradlom.Ten pocit.....bude urcite suprovy a hlavne ta radost ked nahlas poviem predavacke,aku velkost potrebujem....hahaha.PApa