Dievcata, dakujem za radu. Tato noc bola des! Som zufala z toho nespania, odjakziva spavam na bruchu a teraz... Ale som rada, ze to dvihanie z lahu je lepsie. Mate pravdu, naozaj sa to kazdym dnom lepsi.
S tym soferovanim, ide o to, ze som potrebovala uz ist pondelok do prace. Kedze dochadzam do BA, s radenim problem by nebol, mam automat, len mam strach pri prudkom brzdeni hlavne hrbolov na cestach. Ked ma priatel viezol z OP, pozabudol a taka jama, ze mi skoro oci vyskocili z jamiek.
Daluxe, mozes byt uplne bez obav. Novamed je klinika na urovni. Sestry su absolutne profesionalne a hlavne mile, usmievave a ochotne! Na izbe som bola sama ako kral. :)
A co sa tyka toho, ci som spokojna. Doktor sa bal, ze budu velke, k tomu mojmu utlemu drieku. Je zvlastne, za nemam ziadne viditelne opuchy. Akurat citim len strasny tlak a pnutie. Nezdaju sa mi az tak velke, ale je to fajn. Vacsie by som aj tak nemohla a vyzerali by uz moc umelo k mojej postave. Uprimne - zmensit by sa uz fakt nemuseli.. :) Najvasci sok mali nasi, ked sa to dozvedeli az den po.
Este otazocka, kolegyne. Kedy ste sa mohli kupat, ako tak v bazene? Dakujem