Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

SOPHINKA
Tvoja sestra bola na zakroku a preco potom neposle fotky??? ona si urci ze najprv chce vidiet galeriu a az potom posle fotku???? no moja mila tak to nie.... ak chce vidiet galeriu nech pekne posle svoje fotky tak ako ostatne a to je moja podmienka!!!! mne nikto nebude urcovat podmienky,dakujem!!!!

Livaa

Poslednu dobu Vas bolo vela len s foto pred.... dostali ste predsa pristup do galerie a mohli nahliadnut na fotky ostatnych..... poniektore uz sa vobec neozvali a ani neposlali slubene fotky... pred Vami to fungovalo tak,ze mal pristup len ten kto poslal fotky aj po a zmierili sa s tym lebo take boli pravidla..... teraz je to tak ze pristup sa zmenil babaam co maju fotky po..... takze az ked poslete fotky aj po dostanete novy pristup.....
neberte to prosim nejako osobne.....
dakujem a pekny den

nikaOO

ahoj karla.tak zasa je ti o trosku lepsie,tak hadam sa uz tak nebudem bat,aj ked sa skor bojim toho ze sa nezobudim,ale to asi kazdy.Ako sa dala zvladnut cesta kedze mna cakaju tiez nejake 2 hodky.uf..

karla

Dobre ako dobre. Som na to sama, takze dnes som sa rozhodla ist otravovat sestru. Predsa len bude veselsie, ma maleho syna, dufam, ze po mne neskoci ako ma vo zvyku.. A konecne budem mat teply obed! Vcera som sa zmohla len na rozkove menu. :)

karla

Zuzika dakujem pekne, aj som si myslela, to akurat zhodim aj to tlacidlo z prs. Aj vy ste mali ten pas nad prsnikmi? Tak tlaci, ze mam strpnutu celu hornu cast.

karla

Dievcata, dakujem za radu. Tato noc bola des! Som zufala z toho nespania, odjakziva spavam na bruchu a teraz... Ale som rada, ze to dvihanie z lahu je lepsie. Mate pravdu, naozaj sa to kazdym dnom lepsi.

S tym soferovanim, ide o to, ze som potrebovala uz ist pondelok do prace. Kedze dochadzam do BA, s radenim problem by nebol, mam automat, len mam strach pri prudkom brzdeni hlavne hrbolov na cestach. Ked ma priatel viezol z OP, pozabudol a taka jama, ze mi skoro oci vyskocili z jamiek.

Daluxe, mozes byt uplne bez obav. Novamed je klinika na urovni. Sestry su absolutne profesionalne a hlavne mile, usmievave a ochotne! Na izbe som bola sama ako kral. :)

A co sa tyka toho, ci som spokojna. Doktor sa bal, ze budu velke, k tomu mojmu utlemu drieku. Je zvlastne, za nemam ziadne viditelne opuchy. Akurat citim len strasny tlak a pnutie. Nezdaju sa mi az tak velke, ale je to fajn. Vacsie by som aj tak nemohla a vyzerali by uz moc umelo k mojej postave. Uprimne - zmensit by sa uz fakt nemuseli.. :) Najvasci sok mali nasi, ked sa to dozvedeli az den po.

Este otazocka, kolegyne. Kedy ste sa mohli kupat, ako tak v bazene? Dakujem

mona4

Ahoj Livaa a ostatne baby, ja som dobrala antibiotika, cakam este na kontrolne vysledky a pokial budu ok, idem o 3 tyzdne. Narychlo som si zbehla forum odkedy som tu nebola a prekvapilo ma tiez Livaa, ze si nam blokla fotky po... nerozumiem tomu. Vsetky sme tam posielali svoje fotky slobodne a pokial ide o zneuzitie, osobne si myslim, ze ak to chce niekto zneuzit, je kopec jednoduchych spôsobov, ako by to spravil...a hoci aj chlap. Zial je to tak...

Janka z KE,
ako sa mas, nic tu od teba necitam? Ides ku Kacmarovi a kedy? Ja som bola u neho na konzultacii ale priznam sa, uz to nechcem menit, aj ked bol velmi mily, ostavam pri svojom lekarovi, verim, ze vsetko dobre dopadne.

Karla, zelam ti nech bolest rychlo prejde a nesoferuj aspon 2 tyzdne, aby si mala katalogove prsia - pekne zahojene. pa

Petra2

SOPHINKA,
to podstatné - ak je reakcia v tomto fóre pre teba znamením, že by si asi na operáciu nemala ísť, tak ti radím - ani nechoď. je to rozhodnutie, za ktorým by si mal človek stáť. keď ťa v budúcnosti niekto podrypne, že máš falošné kozy, tak sa zosypeš????