Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mona4

Livaa, o.k., ja som povedala ze to respektujem, a asi teda do toho riadne nevidim, ked si na to mala dôvod, chapem to...Galerka je super a na margo tych zahranicnych oproti tvojej, myslim si, ze ta tvoja je viac realna - skutocna, tie americke ti ukazu uz len fakt ten vysledny efekt, nevidis ziadne opuchy a navyse sa to nevztahuje na pracu nasich lekarov. Presny termin nemam, lebo cakam na vysledky po zapale, ci sa v tele este nieco nachadza a nechcela som lekara opäť upisat k presnemu terminu a pri mojom stasti by mi vysli blbe vysledky a zase by som to musela rusit. Na bud. tyz. v stredu mam mat vysledky a s lekarom som dohodnuta, ze mi da termin behom tyzdna, pozna moju situaciu, zajtra synovi vyberaju nosne mandle, takze riesim este aj to...

karla

Margaret,
DAKUJEEEEEM! Je to fakt prijemne, ked vidim, ze na mna myslite. Ja sa teraz vo svojom byte mozem rozpravat akurat s kvetom :)

nikaOO

Livaa..no to ano.Mne tiez najprv pomohlo forko.fotky som videla neskor,nie hned zo dna na den..a to som vas este predtym len citala.ked som sa rozhodovala ci ano alebo nie.mala som uz vsetko mozne prejdene.video.foto roznych klinik a pod.ja v najmensom niesom proti.bolo by to nefer voci babam ktore museli poslat aj pred aj po aby dostali heslo.su ukrivdene.myslim ze ak niektora chce,posle foto aj mailom,ak tej babe veri..tie pravidla ti schvalujem.takto je to fer.

karla

Tak teraz mam ja vycitky. Ja som vlastne poslala ako prva iba foto pred a tak obmakcila Livino srdce, dala pristup a uz sa to rozbehlo aj s inymi. Snad sa na mna nikto v podvedomi nehneva. Ja som si vlastne pozrela galerku uz davno po tom, ako som mala rozhodnuty a dohodnuty zakrok. Takze tiez som uz velmi nemohla spekulovat, ci ist na konzultacku inde, a ci vacsie, mensie.. Takze si to baby vazte, tie ktore ste si mohli pozriet foto aj po, aj ked mate este daleko pred zakrokom. Staci si potom pomysliet len jedno - keby nebolo ziadne taketo forum, bolo by to mnoho tazsie.. Takze Ti mila Livka dakujeme!

margaret

ahojte zeny, vidim ze tu riesite galeriu, ja si myslim, ze fakt nech si livaa spravi ako uzna za vhodne, ved je vlastne jej stvoritelkou

tak, ja som tento tyzden lietala po predop. vys. idem totiz na sympatektomiu, okrem problemov smalymi prsami ma trapia aj potiace sa ruky, uplne mi z nich kvapka, takze si dam urobit taky zakrok, kde mi daju titanove svorky na zlazu a nerv, ktory to sposobuje a budem mat dufam klud!!!

no a na prsia asi pojdem koncom aprila, podla menzesu...

ale predovsetkym GRATULUJEM KARLE, ze ma po a drzim place, nech ju netrapia bolesti

Livaa

nika00
viem ze Vam to pomaha a myslim si ze dolezitejsie je forum a fotky tiez padnu dobre.... aj mne forum vela dalo,ale taku moznost ako vidiet galeriu som nemala,pretoze nebola.... ja som tu uz rok a snazim sa pomoct a preto som aj zalozila galeriu...

nikaOO

Livaa,ja tiez niesom proti.aj ked priznam ze ja som si to este stihla pozriet.mne galerka velmi pomohla pri tom ci ist alebo neist do toho,a zvlast pri vybere Dr.Myslim si ze ak je tu nejaka baba ktora nad tym uvazuje a chodi tu na forko dost dlho,a naozaj to mysli uprimne,tak mozno si to mrknut zasluzi.no taka co je tu den 2 a zmizne,tak urcite nie.

Livaa

mona4
dik ze to chapes.... ja som tiez nemala taku moznost ako Vy a som tu... je vela stranok kde je moznost vidiet fotky pred aj po a tak isto kazdy dr. ma svoj album pacientiek.....
myslim ze ked uz mas prsia tak sa to nekonci,je dobre vidiet ako sa prsia casom menia a hlavne predchadzat problemom,poznam vela bab co mali problemy a museli ist na reperaciu....
viem ze to babam pomoze ta galeria,ale proste teraz to tak je,aspon na isty cas(viem preco).... neskor sa spytam najma na nazor bab co maju fotky po,ci su ochotne dat pristup babam co maju fotky len pred,nejde o mna ale o ostatne a podla toho sa budem riadit....
drzim Ti palce o 3 tyzdne a daj o sebe vediet ze co a ako,uz mas presny termin??

Livaa

karla
no ked mas automat a pojdes pomaly da sa to,lebo preradovanie je dost blbe...
moja ja uz som rok po a neviem spat na bruchu,proste mi to vadi a to som bola zvyknuta len na bruchu spat. Ale clovek si na vsetko zvykne ked musi:-)
Ten neprijemny tlak na hrudi zmizne po 1,2 tyzdnoch,ale to je individualne....drz sa

mona4

Livaa, respektujem tvoje rozhodnutie, povodne som si myslela ze bola galerka zalozena na to, aby sa dievcata co maju pred lahsie rozhodovali, nakoniec, ty sama si to tu niekde pisala aj Pegy. Ale samozrejme je pravdou aj to, ze ty si galerku zalozila, takze ak sa rozhodnes menit pravidla, musime to respektovat. Ja som ti vdacna za pristup, hlavne ma to povzbudilo ist do toho na 100% a svojimi "po" urcite prispejem, i ked je pravdou, ze potom uz galerku nebudem potrebovat...myslim si, ze maloktora z nas je taka fanaticka, ze by tu pisala a obzerala si fotky v galerke, ked uz ma davno po a riesi ine veci v zivote...chodia tu baby co maju problem a nie co ho nemaju. A takym babam treba pomoct...