Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kossi

A ešte k tej galérii. Akosi mi uniká význam tej galérie. To ako vyzerajú prsia pred a po asi zaujíma najviac čakateľky. Ja ochotne poskytnem fotky úpravy niekomu, kto váha. Nemám s tým problém a takisto nevidím spôsob, ako sa už len dajú tie fotky zneužiť. Myslím, že sú na nete aj zaujímavejšie fotky a videá.
My sme posielali fotky s nejakým vedomím a teraz sa to akosi zvrtlo a ešte aj bez upozornenia. Sorry, ale keď už idem niečo takéto robiť, najprv sa zamyslím, aký to bude mať zmysel, potom určím pevné pravidlá. Proste nechápem, ktorý nováčik je teraz zvedavý na prsia pred. Toť môj názor.

kossi

Vera, navrhol mi 375 ml, okrúhle pod sval, mentory, rez pod prsníkom. Milo ma prekvapil, bála som sa, že mi dá málo, ale teraz sa fakt teším.

montrela

Ahoj Livaa, dost ruch je okolo tej galerie, ale ja schvalujem pristup pre aky si sa rozhodla. Ine fora nemaju mozno galeriu a vedia to tam ucastnici diskusie prezit, tak nech to aj na zdravie.sk beru pokial neposlali fotky po, ako keby ziadna galeria neexistovala a hotovo, a vobec si myslim, ze to nemaju co riesit. Dalsia vec je, ze v tej galerii nie je zas 300 zien po, ako na inych zahranicnych strankach,takze je male percento, ze ma niekto podobne prsia pred. Takze vety typu, rada by som videla ako budu vyzerat moje prsia po su hlupe. Su zahranicne stranky zamerane vyslovene na to, ze si zadate ake prsia mate pred a ake chcete po a vybehne vam tisic fotiek.Takze tak, to je moj nazor.

lienkaBB

ahojte,rada by som chcela vedieť ako sa dostať do taj vasej galerky.26.3 mam termin a rada by som videla sj skutocnost po operaciach tych co to maju za sebou.Je to mozne?Dakujem.pa

Pegy

Dievcata!Je tu vela dievcat,co nemali moznost pozriet galeriu lebo nebola.Dostali ste moznost preto ,lebo Liva usudila ,ze by vam to pomohlo v rozhodovani ale niektore to iba zneuzili a tym to zhaslo.Respektujme teda jej rozhodnutie a hlavne posielajte foto aj po op.Ved teraz sa uz nemate za co hanbit

daluxe

AHoj karla...
Je hrozne mile, ze uz mas po a chces sa tu s nami podelit o tvoje pocity...Tak hovoris,, ze v poho, no ja mam ist ju Cervenovi v juni, ale uz teraz mam divne sny, ze sa po narkoze nezobudim....mam mat 300ml, on ani vacsie velmi nechce davat...a bojim sa ze k tym mojim sirokym bokom budu male....Si spokojna s velkostou Karla....nemohla by si mi prosim potom poslat foto, ako to vyzera...budem ti velmi vdacna, a aspon konecne zazehnam moje nocne mory....hehe..:)tak sa drzkaj a casom bude len a len lepsie...pekny den:-)

mona4

Livaa, tak vidis, mavame rovnake starosti.... Ideme do celkovej narkozy budu nam to robit v Saci, plne sa na to spolieham, ze to dopadne o.k. Vidim, ze ty si si uz tiez ako mamina ten lekarsky maraton uzila, prednedavnom antibiotika, 3x nosne mandle, zelam vam nech ste zdravi, ja som strasna citlivka, ked sa detom nieco robi...tak este raz dik a zatial pa.

Livaa

mona4
no mojej uz 2x vyberali nosne tak viem o com to je,nic prijemne najma ked vidis ako dieta trpi....1x jej vyberali pri vedomi len oblbovak dali,to bol des,a 2x v narkoze nakolko jej aj zmensovalôi krcne laserom a to uz bolo ovela lepsie......drzim vam palceky