Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nikaOO

Baby nehadajte sa.Pravidla su pravidla.Som vdacna live ze mi dovolila nahliadnut,ale viac mi pomohli baby tym ze sem pisali svoje skusenosti,ako to vsetko prezivali.A pomohli odpovedat na to co ma trapilo.Nik to realnejsie neopise,iba ten co to zazil!to je viac ako foto,aspon premna.Aj tak nebudem mat take ako tie na fote,kazde prsia su ine,a tiez sa to odvija od toho ake su pred operaciou.je to rozne.tot moj nazor....

vera007

kossi..ale hej,ked ti to odporucil a ty stym suhlasis,tak je to ok.
Som zvedava co povie mne v piatok.
No ja nechcem az take velke.. asi najvic 320,uvidim co povie.

kossi

Veď ja sa nehádam, ide len o to, že tá galéria nemá význam.
A myslím si, že toto fórum nie je o tom, aby sme tu riešili takéto hovadiny, ale aby tie, čo sú po pomáhali tým, čo sú pred. Taktiež ďakujem.

Livaa

kossi
neviem co sa Ti nepaci ved si galeriu videla a dostala pristup,mala si sancu vidiet baby...
moja zlata na omlazeni maju tiez galeriu a na tu sa tak isto nedostanes iba ak posles foto po, to ze maju pri nicku moznost vlozit svoje foto je ina vec,tu na zdravi taka moznost nie je....viem o com hovorim,tam som tiez zaregistrovana a tiez tam fungujem rok...nikde inde nemas tu moznost na inych forach,tak bud rada ze si mala tu moznost nieco vidiet,dakujem

Livaa

montrela
no ved, ziadne forum nema galeriu svoju,iba omlazeni.cz a tam je nutne poslat foto po..... akurat tam maju pri nicku moznost ulozit svoje fotky(aj ja som tam registrovana,nemam s tym problem),ale zial zdravie nema taku moznost.....
a kazda budeme mat ine prsia aj ked mame podobnu velkost pred a aj rovnaku ml....

kossi

No to áno, až sa začínam báť:)) Ale verím doktorovi, on má skôr povesť, že dáva malé, tak hádam vie, čo robí:))

kossi

Lienka, práve toto možné nie je. Lebo niekto to tak hlúpo vymyslel. Kašli na to. Choď na www.omlazeni.cz, je tam veľ fotiek báb pred aj po.