Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

karla

Ahoj Daluxe,
kedze v noci nespavam, mozem Ti aspon zavcasu pisat. Tiez som sa bala tej kraviny, ze sa nezobudim, ale zaspala som tak rychlo a zobudila uz na izbe. Ten olbovak bol super, tak som sa stale smiala, ze ma doktor nemohol poriadne pokreslit. DOstanes aj sexi "podvazky". Take biele pancusky, na bandazovanie. Hovadzky tazko sa natahuju. Som rada ze uz mam po, lebo ten den po narkoze je o nicom. Stale len spat, a nemoct sa poriadnu pohnut. S velkostou musim byt spokojna, lebo ine uz nebudu. Navyse ma hrozne boli pri lezani chrbat. Vcera som chvilu soferovala, ale bola to hroza. Neboj, ani nebudes vediet, ako a budes to mat za sebou. Vsetky co tu pisu, maju pravdu, ze kazdym dnom je lepsie. Mam sice strpnute obidva prsniky ale to prejde. Vo stvrtok idem uz asi na stehy. Este co mas stve, je ten prsnikovy pas. Budes ho mat aj ty, lebo ides rezom pod pazuchou. Je na to, aby sa nahodou neposunuli hore, strasne tlaci, ako keby Ti niekto na nich sedel. Zatial mi tu nikto neodpisal, ci sa aj ten pas musi nosit 6 tyzdnov. Tak uvidim..

Petra2

baby tie ktoré chcú vidieť fotky pred a po, tu je niekoľko linkov:
www.breastimplants411.com
www.allaboutbreastimplants.com
www.breastdoctors.com
www.implantinfo.com
www.locateadoc.com
Ale pri objemoch musíte vždy zvážiť svoju postavu, rovnaký implantát urobí na každej babe iný výsledok.

daluxe

AHoj karla...
Je hrozne mile, ze uz mas po a chces sa tu s nami podelit o tvoje pocity...Tak hovoris,, ze v poho, no ja mam ist ju Cervenovi v juni, ale uz teraz mam divne sny, ze sa po narkoze nezobudim....mam mat 300ml, on ani vacsie velmi nechce davat...a bojim sa ze k tym mojim sirokym bokom budu male....Si spokojna s velkostou Karla....nemohla by si mi prosim potom poslat foto, ako to vyzera...budem ti velmi vdacna, a aspon konecne zazehnam moje nocne mory....hehe..:)tak sa drzkaj a casom bude len a len lepsie...pekny den:-)

inka69

ahojte,nebola som tu vyse tyzdna, takze ma caka dost dlhe citanie...:))

LIVAA poslala som ti fotky, dnes mam 5 tyzdnov:))

majka irl

Ahoj Karla,neboj aj mna to popichavalo,pripadalo mi to ako malinke pricviknutie nervu..haha.Neboj vsetko je oki.

karla

Kocky, citili ste okrem bolesti aj take pichanie? Pri pohybe ma v lavom prsniku v jednom bode picha. Som 2 dni po a ked som na vsetko sama, predsa sa len bojim, ci som si nieco pri tom nelahkom vstavani neurobila. Dakujem