Ahoj Daluxe,
kedze v noci nespavam, mozem Ti aspon zavcasu pisat. Tiez som sa bala tej kraviny, ze sa nezobudim, ale zaspala som tak rychlo a zobudila uz na izbe. Ten olbovak bol super, tak som sa stale smiala, ze ma doktor nemohol poriadne pokreslit. DOstanes aj sexi "podvazky". Take biele pancusky, na bandazovanie. Hovadzky tazko sa natahuju. Som rada ze uz mam po, lebo ten den po narkoze je o nicom. Stale len spat, a nemoct sa poriadnu pohnut. S velkostou musim byt spokojna, lebo ine uz nebudu. Navyse ma hrozne boli pri lezani chrbat. Vcera som chvilu soferovala, ale bola to hroza. Neboj, ani nebudes vediet, ako a budes to mat za sebou. Vsetky co tu pisu, maju pravdu, ze kazdym dnom je lepsie. Mam sice strpnute obidva prsniky ale to prejde. Vo stvrtok idem uz asi na stehy. Este co mas stve, je ten prsnikovy pas. Budes ho mat aj ty, lebo ides rezom pod pazuchou. Je na to, aby sa nahodou neposunuli hore, strasne tlaci, ako keby Ti niekto na nich sedel. Zatial mi tu nikto neodpisal, ci sa aj ten pas musi nosit 6 tyzdnov. Tak uvidim..